Slotfeest Fendertse week in tent aan Kadedijk Achter de graagbeurs.
Volledig scherm
PREMIUM
Slotfeest Fendertse week in tent aan Kadedijk Achter de graagbeurs. © Pix4profs/Iman Fase

Fendertse Week afgesloten met uitbundig feest

FIJNAART - De 39e editie van de Fendertse Week is zaterdagavond afgesloten met een druk bezochte feestavond. 538 dj's Rick Romijn en Ronald de Bas zorgden met hun show Die Verrückte Stunde voor een uitbundige stemming waar Fendertenaren, maar ook flink wat publiek van buiten, het naar hun zin hadden. 

Wilco van de Boogaard - die dit voorjaar het voorzitterschap overgenomen heeft van Johan Nijhoff - meldt dat dankzij de vele vrijwilligers de Fendertse Week weer voortreffelijk verliep. ,,Alle bestaande onderdelen werden dit jaar weer drukker bezocht. Voor de nieuwe festiviteiten was ook flink wat belangstelling. Zo hadden we op donderdag voor het eerst een bierproeverij van lokale bieren. Met 150 deelnemers was die avond weer ouderwets gezellig. De formule dat verenigingen vrijwilligers leveren die samen de 1.700 manuren verdelen aan het eind delen in de opbrengsten houden we er natuurlijk in, want dat is de kracht van Fijnaart. Samen - met jong en oud - een feestweek beleven". 

  1. Opnieuw grote groep crossers op de bon na illegale wedstrijd Lage Zwaluwe: ‘Mag dit niet dan?’

    Opnieuw grote groep crossers op de bon na illegale wedstrijd Lage Zwaluwe: ‘Mag dit niet dan?’

    ZEVENBERGSCHEN HOEK - Wederom is zondagmiddag een groep crossers betrapt bij een illegale wedstrijd op het braakliggende terrein bij station Lage Zwaluwe in Zevenbergschen Hoek. De 25 autocrossers zeiden tegen de politie dat ze niet wisten dat het niet mocht. Een dag ervoor kregen 75 crossers een waarschuwing voor hetzelfde vergrijp, waarna ze een paar uur later opnieuw de fout ingingen en beboet werden voor samenscholing.