Fruitteler Rinus van 't Westende mag extra units plaatsen om zijn tijdelijke perenplukkers uit onder meer Polen te huisvesten. Het lukte op het nippertje om voldoende cabins te regelen.
Volledig scherm
Fruitteler Rinus van 't Westende mag extra units plaatsen om zijn tijdelijke perenplukkers uit onder meer Polen te huisvesten. Het lukte op het nippertje om voldoende cabins te regelen. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Extra slaapplekken voor perenplukkers bij Westende Fruitteelt

FIJNAART - De Fijnaartse fruitteler Rinus van 't Westende mag van de gemeente Moerdijk maximaal twintig extra tijdelijke woonunits plaatsen om tijdens de perenoogst  tientallen plukkers te huisvesten. 

 1. Koningin Máxima uitbundig tijdens optreden OG3NE: 'Dit vertel ik vanavond tegen mijn dochters’

  Koningin Máxima uitbundig tijdens optreden OG3NE: 'Dit vertel ik vanavond tegen mijn dochters’

  In de jaren dat ze meededen aan het Eurovisie Songfestival (2017) en het Junior Songefestival (2007) hoorden de zussen van OG3NE niets van de koninklijke familie. Wel werden de Brabantse zangeressen een aantal keer gepolst om op te treden bij gelegenheden waarbij de Oranjes ook aanwezig waren. ,,Maar het kwam er telkens niet van, spijtig genoeg. Telkens konden we niet,’' vertelt Lisa, die vanochtend samen met haar zussen Shelley en Amy wel optrad voor de bijna 50-jarige koningin Máxima.
 1. Máxima over Amalia: 'Ik denk dat ze het heel goed aan kan'
  Play

  Máxima over Amalia: 'Ik denk dat ze het heel goed aan kan'

 2. Eindexamens begonnen: 'De klachten stromen langzaam binnen'
  Play

  Eindexa­mens begonnen: 'De klachten stromen langzaam binnen'