Eerste cyclocross van wielervereniging Moerdijk. In de ochtend waren de allerkleinsten aan de beurt, zoals hier de 5 en 6-jarigen. Een fanatieke start, die na een valpartij werd overgedaan.
Volledig scherm
Eerste cyclocross van wielervereniging Moerdijk. In de ochtend waren de allerkleinsten aan de beurt, zoals hier de 5 en 6-jarigen. Een fanatieke start, die na een valpartij werd overgedaan. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Eerste Fijnaartse Cyclocross bevalt goed: 'Zeker voor herhaling vatbaar'

FIJNAART - Ruim tweehonderd fietsers die een parcours van maximaal 1700 meter proberen af te leggen. Dat is de Cyclocross van Fijnaart, dit jaar voor het eerst georganiseerd. "En dit is zeker voor herhaling vatbaar."

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.