Volledig scherm
PREMIUM
Eerste fietsvierdaagse van Fijnaartse WielerToerClub is een succes © Pix4Profs / Joris Knapen

Eerste fietsvierdaagse van Fijnaartse WielerToerClub is een succes

FIJNAART - “Het was heerlijk relaxed fietsen”, zegt Anja Breure (61), die samen met Frank van Emden (51) dinsdag de eerste avond van fietsvierdaagse van de Fijnaartse WielerToerClub Heij=Fijn heeft gereden.

“We hebben vijftien kilometer gereden, en dat was ver zat,” vertelt Breure. “We kregen onderweg fruit en ik had drinken bij me, dus we kwamen niets tekort. Morgen fietsen we weer mee. Ik op mijn elektrische fiets en Frank op een gewone fiets. Maar dat gaat prima. Als je maar een beetje rekening met elkaar houdt.” Samen met nog 106 fietsliefhebbers reden zij mee met de fietsvierdaagse.

  1. Over de vestingen, door de polders en dan de oude dorpskern bij Vestingloop Willemstad
    PREMIUM

    Over de vestingen, door de polders en dan de oude dorpskern bij Vesting­loop Willemstad

    WILLEMSTAD - ,,Zie je m'n rode gezicht? Ja, ik heb zojuist al gelopen", grijnst Jacqueline den Hollander, als ze de deur van haar woning net sluit. De Willemstadse liep de vijf kilometer van de Vestingloop. Over de vestingwallen en door de dorpskern. Waar het evenement vorig jaar nog te maken had met flink wat regen, zorgde een warm najaarszonnetje ditmaal voor verzwarende, maar tegelijkertijd toch aangename omstandigheden.