Voorzitter Dymph Rubbens van Energiek Moerdijk reikt de Duurzaamheids-award uit aan Erik Maliepaard van De Blokhut uit Helwijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Voorzitter Dymph Rubbens van Energiek Moerdijk reikt de Duurzaamheids-award uit aan Erik Maliepaard van De Blokhut uit Helwijk. © Marcel Otterspeer / Pix4Profs

Duurzaamheidsprijs voor dorpshuis De Blokhut in Helwijk

FIJNAART - Voorzitter Erik Maliepaard van speeltuinvereniging Kindervreugd in Helwijk heeft de Duurzaamheids-award van Energiek Moerdijk gekregen voor de vooruitstrevende wijze waarop De Blokhut in Helwijk met energiebesparing omgaat.

Voorzitter Dimph Rubbens van Energiek Moerdijk overhandigde hem de prijs tijdens het druk bezochte symposium 'Duurzame energie als streekproduct' in De Parel in Fijnaart.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Einde aan herdenking Belgische scheepsramp bij Willemstad: ‘We zijn aan derde, vierde generatie nabestaanden toe’

    Einde aan herdenking Belgische scheeps­ramp bij Willemstad: ‘We zijn aan derde, vierde generatie nabestaan­den toe’

    WILLEMSTAD - Er komt volgend jaar een einde aan de jaarlijkse herdenking van de ramp met de Rhenus, waarbij in 1940 166 Belgische krijgsgevangenen het leven verloren op het water van het Hollandsch Diep. ,,We willen een waardige afsluiting waarvoor we hopelijk veel mensen op de been weten te krijgen”, zegt voorzitter Simon Nieuwkoop van het Oorlogsgravencomité Willemstad.