Drie mannen opgepakt in drugslab Zwingelspaan, pandeigenaar schrikt zich rot: ‘Dit is bizar’

Video'sZWINGELSPAAN - In een bedrijfspand aan de Tonsedijk in het buurtschap Zwingelspaan, in de buurt van Fijnaart, is maandagmiddag rond 12.00 uur een drugslab aangetroffen. Drie mensen die binnen waren zijn opgepakt. Het gaat om twee Tilburgers (29 en 57 jaar oud) en iemand uit Zoetermeer (54). 

 1. Drugslabs in Brabant innovatief verstopt in oude stallen, kelders en boten: een overzicht van spraakmakende vondsten

  Drugslabs in Brabant innovatief verstopt in oude stallen, kelders en boten: een overzicht van spraakma­ken­de vondsten

  ,,Ik ben ontzettend geschrokken”, reageerde de eigenaar van een loods in Fijnaart verrast, nadat daar maandagmiddag een groot drugslab voor amfetamine was gevonden. Het houdt niet op met dit soort ontdekkingen in Brabant. Dit jaar werden al meerdere grote drugslaboratoriums gevonden, die soms op zeer innovatieve wijze waren verstopt. Een overzicht van de meest spraakmakende drugsvondsten in Brabant dit jaar.
 2. Geen klopjacht op geboeide verdachte die vluchtte in politieauto: 'Hij zal binnenkort wel binnenkomen'
  PREMIUM

  Geen klopjacht op geboeide verdachte die vluchtte in politieau­to: 'Hij zal binnenkort wel binnenko­men'

  ROOSENDAAL - De geboeide verdachte die vorige week kort na zijn arrestatie in Roosendaal wist te vluchten door achter het stuur van een politieauto te kruipen, is nog altijd spoorloos. Hij is volgens getuigen iemand die vaak met de politie in aanraking is geweest voor (kleine) drugsdelicten. Drie dagen eerder zou de Roosendaler nog zijn opgepakt met hennep in een verborgen ruimte van zijn auto.