Volledig scherm
Tulla van Tilborg is blij met de transformatie van café-restaurant Tumi's naar Dok 13. ,,Hier ligt mijn hart." © Annelies Vlaanderen

Dit wordt de nieuwe naam van Tumi's Zevenbergen: Dok 13

ZEVENBERGEN - Tumi's grand café & restaurant in Zevenbergen gaat vanaf 3 januari 2019 door onder een andere naam: Dok 13. ,

,Met een knipoog naar de komst van het water voor de deur", legt Tulla van Tilborg (49) de keuze voor de nieuwe naam van het etablissement op Zuidhaven 13 uit.  

Catering

De naam moest ook wel veranderen, want Van Tilborg is sinds kort nog de enige eigenaar. Tumi's is een afkorting van Tulla en Miranda (Kallenberg); de twee onderneemsters begonnen veertien jaar geleden cateringservice Tumi's. Het restaurant kwam er er zes jaar geleden bij. De catering hebben ze in februari dit jaar wegens drukte afgestoten.

Quote

We gaan ons meer op het restaurant richten, met een wereldkeu­ken

Tulla van Tilborg , Tumi's Zevenbergen

 Van Tilborg gaat met Dok 13 alleen verder.  ,,We gaan ons meer op het restaurant richten, met een wereldkeuken; meer à la carte, niet meer alleen kleine gerechten.” Restaurant en café kunnen met een schuifwand van elkaar worden gescheiden; het café gaat ‘Het kleine café’ heten. ,,Aan de haven", vult Van Tilborg lachend aan. 

  1. Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineerden
    PREMIUM

    Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineer­den

    OOSTERHOUT/ZUNDERT/NOORDHOEK/KLUNDERT - Bruidsreportages altijd van hetzelfde laken een pak? In elk geval niet bij de vier West-Brabantse fotografen die genomineerd zijn voor de Bruidsfoto Award 2019. Dat zijn Arjan van der Plaat (The Wedding Story) uit Noordhoek, Malou Evers uit Zundert, Moniek van Gils uit Klundert en Eva Schweizer (Vintage Fotografie) uit Oosterhout. Bij elke trouwpartij proberen zij dat ene speciale moment te vangen. Aan de hand van zes trefwoorden vertellen zij hoe zij hun werk beleven.

poll

Een haven met water is een aanwinst voor Zevenbergen en mag daarom best wat meer kosten

  • Eens (32%)
  • Oneens (68%)
3192 stemmen