Volledig scherm
Uitzicht vanaf het oude stadhuis van Klundert, een van de elf kernen van de gemeente Moerdijk. © Marcel Otterspeer / Pix4Profs

Dít moet veranderen in de gemeente Moerdijk

GEEF UW MENINGBurgemeester Jac Klijs heeft maandagavond zijn nieuwjaarsspeech gehouden in het gemeentehuis in Zevenbergen. Daarbij blikte hij niet alleen terug, maar vooral vooruit. Hij heeft aangegeven wat de speerpunten zijn waar de gemeente Moerdijk mee aan de slag gaat. Daarbij heeft hij benadrukt dat de inwoners een grotere rol hierin moeten krijgen. Burgerparticipatie wordt wat hem betreft nog een stuk belangrijker. ,,Hier valt een slag te winnen.”

Ophalen van afval

Als BN DeStem willen wij hier graag een voorzet in geven. Wat moet er dit jaar aangepakt worden in uw buurt, wijk of gemeente? Waar moet het bestuur werk van gaan maken, waar maakt u zich zorgen om? Denk bijvoorbeeld aan het ophalen van afval, speelplaatsen, verkeerssituaties, parkeerplaatsen of groenvoorzieningen... 

Of heeft u zelf een project in gedachten waar de gemeente Moerdijk baat bij heeft?

Laat het ons weten, dan besteden wij in de krant aandacht aan uw mening. Stuur uw mail naar a.vlaanderen@bndestem.nl, voorzien van volledige naam en telefoonnummer.

  1. Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineerden
    PREMIUM

    Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineer­den

    OOSTERHOUT/ZUNDERT/NOORDHOEK/KLUNDERT - Bruidsreportages altijd van hetzelfde laken een pak? In elk geval niet bij de vier West-Brabantse fotografen die genomineerd zijn voor de Bruidsfoto Award 2019. Dat zijn Arjan van der Plaat (The Wedding Story) uit Noordhoek, Malou Evers uit Zundert, Moniek van Gils uit Klundert en Eva Schweizer (Vintage Fotografie) uit Oosterhout. Bij elke trouwpartij proberen zij dat ene speciale moment te vangen. Aan de hand van zes trefwoorden vertellen zij hoe zij hun werk beleven.

poll

Een haven met water is een aanwinst voor Zevenbergen en mag daarom best wat meer kosten

  • Eens (32%)
  • Oneens (68%)
3192 stemmen