Volledig scherm
© Thinkstock

Dit is er te doen in Noordhoek tijdens Koningsdag

NOORDHOEK - Koningsdag in Noordhoek wordt gevierd in en rondom de feesttent aan de Bisschop Hopmansstraat. Op vrijdag 26 april is er de Nacht van Oranje, met optredens van Marco Kanters en Denans in de feesttent.

De volgende ochtend, Koningsdag zelf begint met de aubade en de optocht Superhelden met alle Noordhoekse kinderen op hun versierde fietsen. De jeu-de-boulesvereniging speelt ook dit jaar haar Koningswedstrijden op hun eigen jeu-de-boulesbaan.

Glittertattoos

Om 10.30 uur start het kinderprogramma in de feesttent met glittertattoos zetten, cake versieren, knutselen met diverse materialen en voor de feesttent staat voor de gelegenheid een groot springkussen.

Om 11.00 uur gaat de vrijmarkt van start. In de tent is er dan voor alle Noordhoekse senioren een optreden van Ikken&IJ. De reptielen van C.v.C. De Exotics zijn te zien vanaf 13.00 uur.

Het inmiddels traditionele beachvolleybaltoernooi start om 13.30 uur. Hierna begint de graffitiworkshop met Ino Style.

Quote

Nieuw dit jaar is de bakwed­strijd 'Heel Noordhoek bakt’

Nieuw dit jaar is de bakwedstrijd 'Heel Noordhoek bakt’. De deelnemers moeten een spektakelstuk maken en dat om 16.30 uur inleveren in de tent. De uitslag van de bakwedstrijd wordt om 17.00 uur bekend gemaakt.