Diepe verslagenheid na dodelijk ongeval met quad in Heijningen

HEIJNINGEN - Diepe verslagenheid heeft zich meester gemaakt van het personeel van AD International B.V. na het dodelijke ongeval donderdagochtend. Rond 07.30 uur verongelukte pal voor het bedrijf aan de Markweg Zuid in Heijningen een 60-jarige quadrijder uit Helwijk na een aanrijding met een auto.

Volledig scherm
De auto die het ongeluk met de quad veroorzaakte (rechts op de foto) in Heijningen wordt later op de dag weggesleept. © Annelies Vlaanderen

Volgens politie-agent René Kruijzen hebben een stuk of tien medewerkers de crisissituatie vlak na de botsing tussen de auto van de bestuurder uit Fijnaart en de quadrijder van dichtbij meegemaakt. ,,Ze zijn naar buiten gerend en hebben direct geprobeerd het slachtoffer te reanimeren en ze hebben 112 gebeld. "

Terwijl agenten van de forensische opsporingsdienst rond 12.00 uur nog bezig zijn met sporenonderzoek, loopt een groepje medewerkers gearmd en verslagen langzaam weer terug naar het bedrijfspand, onder begeleiding van een agent.

De automobilist is meegenomen naar Breda voor verhoor. ,,Wat precies de oorzaak is geweest van de aanrijding, moet nog onderzocht worden'', aldus Kruizen. ,,Vast staat wel dat de squad en de auto in tegengestelde richting reden.''

  1. Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineerden
    PREMIUM

    Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineer­den

    OOSTERHOUT/ZUNDERT/NOORDHOEK/KLUNDERT - Bruidsreportages altijd van hetzelfde laken een pak? In elk geval niet bij de vier West-Brabantse fotografen die genomineerd zijn voor de Bruidsfoto Award 2019. Dat zijn Arjan van der Plaat (The Wedding Story) uit Noordhoek, Malou Evers uit Zundert, Moniek van Gils uit Klundert en Eva Schweizer (Vintage Fotografie) uit Oosterhout. Bij elke trouwpartij proberen zij dat ene speciale moment te vangen. Aan de hand van zes trefwoorden vertellen zij hoe zij hun werk beleven.

poll

Een haven met water is een aanwinst voor Zevenbergen en mag daarom best wat meer kosten

  • Eens (32%)
  • Oneens (68%)
3192 stemmen