Eigenaar Joël Roks uit Fijnaart hier bij zijn fruitbomen die het komende seizoen weer voor Conference peren zullen gaan zorgen, op de locatie waar bezoekers hopelijk in de zomer koffie met appeltaart kunnen nuttigen.
Volledig scherm
Eigenaar Joël Roks uit Fijnaart hier bij zijn fruitbomen die het komende seizoen weer voor Conference peren zullen gaan zorgen, op de locatie waar bezoekers hopelijk in de zomer koffie met appeltaart kunnen nuttigen. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Deze Fijnaartse fruitteler schenkt straks koffie tussen de perenbomen

FIJNAART - Even op de Blaaksedijk van de fiets stappen om een koffietje of theetje te doen tussen de fruitbomen - mét verse appeltaart en slagroom. Fruitteler Jöel Roks (51) uit Fijnaart ziet het helemaal zitten, en heeft daarom de gemeente om een vergunning gevraagd.

 1. Carolien Kruf (1965-2020) maakte haar debuut niet meer mee, maar haar gedichten leven voort’
  PREMIUM
  in liefdevolle herinnering

  Carolien Kruf (1965-2020) maakte haar debuut niet meer mee, maar haar gedichten leven voort’

  STEENBERGEN - Onder het pseudoniem Rebelle van Reymerswael schreef de Steenbergse Carolien Kruf de mooiste gedichten. Op het moment dat ze besluit niet langer op de achtergrond te willen blijven en een dichtbundel samen met haar man Peter de Koning uit te brengen, wordt ze onverwachts ziek. Op 1 oktober 2020 overlijdt de 55-jarige dichteres aan de gevolgen van een chemokuur.
 1. De telefooncel: 'Ik maak er al jaren geen gebruik van'
  Play

  De telefoon­cel: 'Ik maak er al jaren geen gebruik van'

 2. GGD-directeur over explosie bij teststraat: 'Verdrietig dat mensen hiertoe in staat zijn'
  Play

  GGD-directeur over explosie bij teststraat: 'Verdrietig dat mensen hiertoe in staat zijn'