Volledig scherm
PREMIUM
Sonny van de Worp wil op het evenemententerrein in Fijnaart een sportpark realiseren voor inwoners. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Deze Fijnaarter zamelt geld in voor een sportpark

FIJNAART - De Fijnaartse Sonny van de Worp is een crowdfundingsactie begonnen om een sportpark in zijn dorp te kunnen realiseren. Het potje van de gemeente is namelijk leeg. Hij hoopt minimaal 5000 euro in te kunnen zamelen.

Quote

Ik merk dat er veel mensen in Fijnaart zijn die graag willen sporten

Sonny van de Worp

Een centraal plein met attributen als een muscle-up-bar en een monkeybar met daaromheen een loopbaan. Dat is wat Sonny van de Worp voor zich ziet als hij aan het sportpark denkt. De gemeente heeft er echter geen geld voor; het potje voor de speelruimtes - waar het sportpark onder zou vallen - is namelijk op. Daarom is Van de Worp een crowdfundingsactie begonnen om het geld bij elkaar te krijgen.

"Ik ben zelf een fanatiek sporter en ben samen met mijn vrouw begonnen met het begeleiden van mensen met hun voeding, voor het afvallen en het aankomen. Als extra service zijn we samen met die mensen gaan sporten, daar is uiteindelijk een soort bootcamp uitgekomen. Omdat ik merk dat er zoveel mensen in Fijnaart zijn die graag willen sporten, vroeg ik me af of een sportpark in het dorp mogelijk was."