Dewi van Poppel is gek op dansen, zingen en acteren. Ze zit in de theaterklas van middelbare school Curio Scala in Breda. Ze moet daar met de bus heen vanuit Klundert.
Volledig scherm
PREMIUM
Dewi van Poppel is gek op dansen, zingen en acteren. Ze zit in de theaterklas van middelbare school Curio Scala in Breda. Ze moet daar met de bus heen vanuit Klundert. © Peter van Trijen/pix4profs

Dewi (15) kreeg corona: ‘Ik zat tien dagen op mijn kamer in quarantaine’

jong in...KLUNDERT - Voor dansen, zingen en acteren kun je Dewi van Poppel (15) wel wakker maken. Ze zit in een theaterklas op haar middelbare school in Breda en danst de sterren van de hemel bij het Klundertse Danspodium Reflex. Daar heeft ze veel vriendinnen leren kennen. ,,In mijn vrije tijd help ik met lesgeven aan jongere kinderen.”

 1. Cyclocross Rucphen gaat dit jaar definitief niet door: ‘Sneu ook voor de bouwers’
  afgelast

  Cyclocross Rucphen gaat dit jaar definitief niet door: ‘Sneu ook voor de bouwers’

  De Cyclocross Rucphen gaat dit jaar definitief niet eerder. Vorige maand moest al besloten worden tot uitstel van de internationale veldrit omdat de datum, 17 januari, binnen de lockdown-periode viel. Met het verlengen van die maatregel is het nu ook niet mogelijk om de wedstrijd naar woensdag 3 februari te verplaatsen. Dat was volgens voorzitter Kees Kools de enige alternatieve datum nog op de crosskalender.
 1. Inenting tegen corona in Eindhoven bescheiden van start: 'Per dag 400 tot 500 inentingen'
  Play

  Inenting tegen corona in Eindhoven bescheiden van start: 'Per dag 400 tot 500 inentingen'

 2. Einde Rutte III is een feit wegens toeslagenaffaire
  Play

  Einde Rutte III is een feit wegens toeslagen­af­fai­re