Zevenbergen - 5-3-2019 - Foto: Pix4Profs/Marcel Otterspeer - De grote optocht van ut Zeuvebultelaand. Gaston kwam 6 miljoen brengen naar ut Zeuvebultelaand.
Volledig scherm
Zevenbergen - 5-3-2019 - Foto: Pix4Profs/Marcel Otterspeer - De grote optocht van ut Zeuvebultelaand. Gaston kwam 6 miljoen brengen naar ut Zeuvebultelaand. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

De rozen hebben doornen in de optocht van Zeuvebultelaand

Foto'sZEVENBERGEN - Met carnaval zit Zeuvebultelaand op rozen, maar de rest van het jaar valt er nog genoeg te wensen in het dorp. Dat bleek ook tijdens de optocht dinsdagmiddag, waar ondanks het bloemige thema genoeg stekeligheden aan bod kwamen.

  1. Renners gaan los bij Vestingloop Willemstad: 'We zijn onwijs blij dat het weer kan’

    Renners gaan los bij Vesting­loop Willemstad: 'We zijn onwijs blij dat het weer kan’

    WILLEMSTAD - Het leek wel een bevrijdingsfeest in Willemstad afgelopen zondag. Hardlopers waren maar al te blij dat ze weer los konden. Geen halve marathon bij de Vestingloop, aangepaste regels maar het sfeertje was er! In totaal 1.400 deelnemers hadden zich ingeschreven. De renners gingen hijgend maar voldaan, aangemoedigd door supporters op gepaste afstand, over de finishlijn; de wandelaars deden het wat kalmer aan.