GHB is een kleurloze vloeistof met een sterk zoute smaak. De drug wordt gedronken en doorgaans met een milliliterspuit of buisjes gedoseerd.
Volledig scherm
PREMIUM
GHB is een kleurloze vloeistof met een sterk zoute smaak. De drug wordt gedronken en doorgaans met een milliliterspuit of buisjes gedoseerd. © Changing Perspective

Crisisopvang GHB-verslaafden fors probleem, politie staat er vaak alleen voor

ZEVENBERGEN - De acute opvang en begeleiding van overlast veroorzakende GHB-verslaafden in West-Brabant schiet tekort. De meeste gemeenten hebben geen speciale GHB-zorg. In crisissituaties staan politiemensen er vaak alleen voor.

 1. Groente- en fruitwinkel in Zevenbergen moet stoppen: ‘Dit past niet op een bedrijventerrein’

  Groente- en fruitwin­kel in Zevenber­gen moet stoppen: ‘Dit past niet op een bedrijven­ter­rein’

  ZEVENBERGEN - Met een pruilende framboos op hun Facebookpagina laten Bianca van Rijsewijk en Jeroen Pluijmert van de Vers-lijn groenten en fruit weten erg teleurgesteld te zijn dat ze hun overdekte groente- en fruit kraam aan de Koekoeksedijk in Zevenbergen niet mogen voortzetten. Van de gemeente Moerdijk hebben ze te horen gekregen dat hun pand in de zogenaamde beheersverordening ‘Bedrijventerrein De Koekoek’ ligt en de bestemming ‘bedrijventerrein’ heeft. Bianca vertelt dat zij begin juni gestart zijn met fruitverkoop aan huis.
 1. Bruls: 'Met vuurwerk rondlopen wordt strafbaar'
  Play

  Bruls: 'Met vuurwerk rondlopen wordt straf­baar'

 2. Baudet stopt als lijsttrekker FVD: 'Ik neem de verantwoordelijkheid'
  Play

  Baudet stopt als lijsttrek­ker FVD: 'Ik neem de verantwoor­de­lijk­heid'