Michelinster-chefkok Henrie van der Heijden. Hij wordt binnenkort meesterkok.
Volledig scherm
PREMIUM
Michelinster-chefkok Henrie van der Heijden. Hij wordt binnenkort meesterkok. © Marcel Otterspeer/Pix4Profs

Chefkok Vista in Willemstad krijgt meestertitel: ‘Ik wil het hoogst haalbare’

interviewWILLEMSTAD - Binnen één jaar tilde hij restaurant Vista in Willemstad naar een Michelinster.  Sinds deze maandagmiddag mag hij zich ook nog eens meesterkok noemen. Wat bezielt chefkok Henrie van der Heijden? ,,Ik wil het hoogst haalbare bereiken.” 

Koken op een van de mooiste plekken in Nederland, in een glazen pand waar het Hollands Diep aan drie kanten tegenaan klotst. Henrie van der Heijden (41) uit Rotterdam heeft qua locatie niet te klagen. 

  1. Einde aan herdenking Belgische scheepsramp bij Willemstad: ‘We zijn aan derde, vierde generatie nabestaanden toe’

    Einde aan herdenking Belgische scheeps­ramp bij Willemstad: ‘We zijn aan derde, vierde generatie nabestaan­den toe’

    WILLEMSTAD - Er komt volgend jaar een einde aan de jaarlijkse herdenking van de ramp met de Rhenus, waarbij in 1940 166 Belgische krijgsgevangenen het leven verloren op het water van het Hollandsch Diep. ,,We willen een waardige afsluiting waarvoor we hopelijk veel mensen op de been weten te krijgen”, zegt voorzitter Simon Nieuwkoop van het Oorlogsgravencomité Willemstad.