Afgelopen vrijdag viel de Rijksrecherche binnen in de woning (links) van de twee verdachten in Zevenbergschen Hoek. In het midden de woning van hun buurman, de undercoveragent die zich eerder deze maand van het leven beroofde.
Volledig scherm
PREMIUM
Afgelopen vrijdag viel de Rijksrecherche binnen in de woning (links) van de twee verdachten in Zevenbergschen Hoek. In het midden de woning van hun buurman, de undercoveragent die zich eerder deze maand van het leven beroofde. © Hessel de Ree

Buurvrouw en buurman van undercoveragent die zelfmoord pleegde in Zevenbergschen Hoek aangehouden voor witwassen

ZEVENBERGSCHEN HOEK - Het Openbaar Ministerie bevestigt de aanhouding van de man en vrouw uit Zevenbergschen Hoek op wie een undercoveragent was ingezet. Deze maand pleegde de politie-infiltrant zelfmoord in de woning naast die van de twee verdachten. 

 1. Optreden in een halfgesloopte Nieuwe Nobelaer: ‘Onder water zetten of een muur weghakken: dat kan gewoon’

  Optreden in een halfge­sloop­te Nieuwe Nobelaer: ‘Onder water zetten of een muur weghakken: dat kan gewoon’

  ETTEN-LEUR - Vlak voordat Nieuwe Nobelaer ten prooi valt aan de slopershamer moet het pand nog één keer het decor vormen voor een cultureel spektakelstuk. Zo'n gebouw op het randje van de sloop biedt unieke kansen, zegt initiatiefneemster Wilma Borm-Dekkers. ,,Muren doorbreken, stukken gebouw onder water zetten: als we willen, kan het dan allemaal. En we willen maximaal gebruik maken van die vrijheid.”
 1. Reanne wil einde aan confronterende moederdagreclames
  Play

  Reanne wil einde aan confronte­ren­de moederdag­re­cla­mes

 2. Bredase ontbijtbox razend populair voor moederdag: 'Eten is gezelligheid'
  Play

  Bredase ontbijtbox razend populair voor moederdag: 'Eten is gezellig­heid'