Wethouders Danny Dingemans (links) en Désirée Brummans (rechts) staan in nauw contact met het comité dat het openingsfeest van de Zevenbergse Haven organiseert. Tweede van links is Lennard Zwaard, voorzitter van de Zevenbergse Ondernemers Vereniging en rechts naast hem Michel van Opstal. Ze staan precies op de plek waar het gaat gebeuren, op 17 september.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouders Danny Dingemans (links) en Désirée Brummans (rechts) staan in nauw contact met het comité dat het openingsfeest van de Zevenbergse Haven organiseert. Tweede van links is Lennard Zwaard, voorzitter van de Zevenbergse Ondernemers Vereniging en rechts naast hem Michel van Opstal. Ze staan precies op de plek waar het gaat gebeuren, op 17 september. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Brief aan de Koning: ‘Kom de haven van Zevenbergen openen’

ZEVENBERGEN - Van uitstel komt geen afstel: de feestelijke en misschien zelfs koninklijke opening van de nieuwe haven van Zevenbergen die eigenlijk in januari al had zullen plaatsvinden,  is definitief vastgesteld op vrijdagavond 17 september.  ,,Het wordt een feest voor en door de bewoners", omschrijft de organisatie de opzet van het drie dagen omvattende evenement. 

  1. Rouwstoet in Gaza na luchtaanvallen van Israël
    Play

    Rouwstoet in Gaza na luchtaan­val­len van Israël

  2. Enexis laat restaurant 49 weken wachten op stroom: 'Dan ben ik failliet'
    Play

    Enexis laat restaurant 49 weken wachten op stroom: 'Dan ben ik failliet'