Wethouders Danny Dingemans (links) en Désirée Brummans (rechts) staan in nauw contact met het comité dat het openingsfeest van de Zevenbergse Haven organiseert. Tweede van links is Lennard Zwaard, voorzitter van de Zevenbergse Ondernemers Vereniging en rechts naast hem Michel van Opstal. Ze staan precies op de plek waar het gaat gebeuren, op 17 september.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouders Danny Dingemans (links) en Désirée Brummans (rechts) staan in nauw contact met het comité dat het openingsfeest van de Zevenbergse Haven organiseert. Tweede van links is Lennard Zwaard, voorzitter van de Zevenbergse Ondernemers Vereniging en rechts naast hem Michel van Opstal. Ze staan precies op de plek waar het gaat gebeuren, op 17 september. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Brief aan de Koning: ‘Kom de haven van Zevenbergen openen’

ZEVENBERGEN - Van uitstel komt geen afstel: de feestelijke en misschien zelfs koninklijke opening van de nieuwe haven van Zevenbergen die eigenlijk in januari al had zullen plaatsvinden,  is definitief vastgesteld op vrijdagavond 17 september.  ,,Het wordt een feest voor en door de bewoners", omschrijft de organisatie de opzet van het drie dagen omvattende evenement.