Een paar jaar geleden kwam de gemeente Moerdijk in actie tegen permanent wonen op (onder meer) camping Bovensluis. De nieuwe eigenaar stopt op termijn met de verhuur van jaarplaatsen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een paar jaar geleden kwam de gemeente Moerdijk in actie tegen permanent wonen op (onder meer) camping Bovensluis. De nieuwe eigenaar stopt op termijn met de verhuur van jaarplaatsen. © Annelies Vlaanderen

Boosheid op camping Bovensluis, nieuwe eigenaar wil af van jaarplaatsen: ‘We moeten er allemaal af’

WILLEMSTAD - Een overname zorgt voor onrust en boosheid op camping Bovensluis in Willemstad. De nieuwe eigenaar stopt op termijn met de verhuur van jaarplaatsen. ,,Deze boodschap leidt tot onbegrip en woede”, zegt Leendert Spittel uit Heijningen, die al meer dan veertig jaar met een caravan op Bovensluis staat.

  1. José van der Valk verlaat na 45 jaar de Keet: ‘Ik zag ze denken: het valt toch wel mee met dat gekke mens!’
    PREMIUM

    José van der Valk verlaat na 45 jaar de Keet: ‘Ik zag ze denken: het valt toch wel mee met dat gekke mens!’

    ZEVENBERGEN – Langsgaan bij de Keet is niet alleen een kunstatelier bezoeken, maar ook een tijdreis maken door Zevenbergen zelf. Van de kogelgaten uit de 2e Wereldoorlog in de muur tot aan het laatste schilderij dat nog nat is van de verf. Nu de huidige bewoner, kunstenaar José van der Valk, gedwongen wordt het bijltje erbij neer te gooien is het een mooi moment om terug te blikken op haar periode in dit markante kunstgebouw.