Een paar jaar geleden kwam de gemeente Moerdijk in actie tegen permanent wonen op (onder meer) camping Bovensluis. De nieuwe eigenaar stopt op termijn met de verhuur van jaarplaatsen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een paar jaar geleden kwam de gemeente Moerdijk in actie tegen permanent wonen op (onder meer) camping Bovensluis. De nieuwe eigenaar stopt op termijn met de verhuur van jaarplaatsen. © Annelies Vlaanderen

Boosheid op camping Bovensluis, nieuwe eigenaar wil af van jaarplaatsen: ‘We moeten er allemaal af’

WILLEMSTAD - Een overname zorgt voor onrust en boosheid op camping Bovensluis in Willemstad. De nieuwe eigenaar stopt op termijn met de verhuur van jaarplaatsen. ,,Deze boodschap leidt tot onbegrip en woede”, zegt Leendert Spittel uit Heijningen, die al meer dan veertig jaar met een caravan op Bovensluis staat.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.