Het is door corona druk in de boerderijwinkel. Mensen willen steeds vaker vers eten.
Volledig scherm
Het is door corona druk in de boerderijwinkel. Mensen willen steeds vaker vers eten. © Pix4Profs/Peter Braakmann

Boerderijwinkels zijn in trek tijdens coronatijden

FIJNAART - De beleving van het platteland, weten waar je eten vandaan komt en een hogere kwaliteit dan in de supermarkt; je eten halen bij boerderijwinkels is hartstikke hip. Die winkels hebben het sinds de coronacrisis drukker dan ooit. ,,Het draait allemaal om de beleving bij de boer", weet Joël Roks van Roks Streekwinkel in Fijnaart. 

 1. De Fendert haalt uit in sleutelduel en heeft veilige haven in zicht, ONI onderuit tegen koploper GVV’63
  ZATERDAG 3B+3D

  De Fendert haalt uit in sleuteldu­el en heeft veilige haven in zicht, ONI onderuit tegen koploper GVV’63

  Met een klinkende 6-2 zege op Krabbendijke nam De Fendert afstand van de gevarenzone. In de onderste regionen lijkt Tholense Boys aan een eindsprint bezig en versloeg het ZSC’62 met ruime 4-0 cijfers. Kampioen WHS trok bij Kapelle nog een keer alle registers open en won met 1-6, voordat het thuis op de platte kar ging voor een ereronde door het dorp. Het van nacompetitie verzekerde Halsteren maakte tegen Kogelvangers na rust het verschil: 1-3. Prinsenland, eveneens zeker van play-offs, bleef bij Duiveland steken op 3-3. Degradant Noad’67 ging in de tweede helft bij Zwaluwe onderuit: 4-1.
 2. Virtus lijkt de pineut in titelstrijd, plots zes punten minder door uit competitie genomen ploeg: ‘Je zag de radeloosheid bij spelers’
  PREMIUM
  Amateurvoetbal

  Virtus lijkt de pineut in titel­strijd, plots zes punten minder door uit competitie genomen ploeg: ‘Je zag de radeloos­heid bij spelers’

  Een club die uit de competitie gehaald is, speelt een grote rol in de titelstrijd van de derde klasse B. Het Zevenbergse Virtus is de sjaak nu het plots zes punten minder heeft, waardoor lijstaanvoerder SC Gastel ineens zeven punten voorsprong heeft op de directe concurrent. ,,Ik zou liegen als ik zeg dat ik er niet blij mee ben.”