Toen de ondernemers eenmaal geblinddoekt waren stak Joost Richter van wal en vertelde hij hoe hij zijn eigen blindheid leerde accepteren.
Volledig scherm
Toen de ondernemers eenmaal geblinddoekt waren stak Joost Richter van wal en vertelde hij hoe hij zijn eigen blindheid leerde accepteren. © Henk den Ridder

Blinde spreker leidt ondernemers in de Moerdijkzaal door de duisternis

UPDATE VIDEOZEVENBERGEN - Het was een vreemde aanblik dinsdagavond. In de Moerdijkzaal van het gemeentehuis zaten 150 ondernemers. Allen met een blinddoek op. Ze zaten geboeid te luisteren naar Joost Richter, die vertelde over zijn leven nadat hij hoorde dat hij blind zou worden.

 1. Bravis ziekenhuis schrapt alle planbare operaties vanwege toevloed coronapatiënten
  Update

  Bravis ziekenhuis schrapt alle planbare operaties vanwege toevloed coronapa­tiën­ten

  ROOSENDAAL/BERGEN OP ZOOM - Vanwege de toevloed van coronapatiënten in combinatie met het onverminderd hoge ziekteverzuim onder zorgpersoneel schrapt het Bravis ziekenhuis in Roosendaal en Bergen op Zoom alle planbare operaties in november. Harde keuzes zijn onvermijdelijk om ook in de komende weken zoveel mogelijk bedden en medewerkers vrij te spelen voor coronapatiënten, aldus het ziekenhuis.
 1. Bredase zanger scoort met hit 'Ik Wil Naar NAC'
  Play

  Bredase zanger scoort met hit 'Ik Wil Naar NAC'

 2. Zware aardbeving in Egeïsche Zee bij Griekenland en Turkije
  Play

  Zware aardbeving in Egeïsche Zee bij Grieken­land en Turkije

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement