Volledig scherm
Leerlingen van Balletstudio Tamara geven een voorstelling voor de ouderen van verzorgingscentrum de 7Schakels. © ron magielse / pix4profs

Bewoners en vrijwilligers van de 7Schakels in Zevenbergen genieten van dans

ZEVENBERGEN - Bewoners en vrijwilligers van de 7Schakels hebben woensdagmiddag genoten van 15 dansacts van leerlingen van Balletstudio Tamara.

Afgelopen weekend dansten de kids nog voor bijna 1000 bezoekers bij de voorstellingen van 'Danspodium goes Love!!!' in de theaterzaal de Vlakte van de Borgh. Nu genoten 60 bewoners van de verschillende woonafdelingen van jeugdige ballerina's van 4 tot 10 jaar.

Zittende op de eerste rij genoten Riet de Klerk - Biemans en mevrouw van Loon opnieuw. Eerder zagen ze de show al in de Borgh. ,,Ik vind het geweldig wat die kleintjes doen, het is zo mooi dat dansen en die muziek", stelt mevrouw De Klerk. Haar buurvrouw is het helemaal met haar eens.

Medewerkster Femke Maas is blij met weer zo'n prachtig optreden. Het is inmiddels de 4e of 5e keer dat de kids van de Balletstudio optreden in de 7Schakels. ,,Dankzij vrijwilligers loopt alles op rolletjes."

Als de 70 kinderen de theaterzaal binnen komen, zijn er al volop reacties van de bewoners. De 'ohs' en 'ahs' zijn niet van de lucht.