Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Beveiliger met dood bedreigd in Zevenbergen, agressieve man (24) uit Fijnaart gearresteerd

ZEVENBERGEN - Op de Markt in Zevenbergen werd zaterdagavond een 24-jarige agressieve man uit Fijnaart gearresteerd nadat hij een beveiliger bedreigde.

Het incident gebeurde rond 21.00 uur. Een beveiliger vroeg aan een man en vrouw of hij kon helpen, omdat ze ruzie hadden. De man keerde zich volgens de politie onmiddellijk tegen de beveiliger. Hij duwde hem diverse keren en bedreigde hem met de dood. 

Even zag het ernaar uit dat de man rustig werd, maar dat bleek niet het geval. Hij pakte een stuk hout en ging verder met de doodsbedreigingen. De man werd hierop door de beveiliger en enkele collega's aangehouden. De politie nam de man mee naar een cellencomplex. Hij wordt zondag verhoord.

  1. Einde aan herdenking Belgische scheepsramp bij Willemstad: ‘We zijn aan derde, vierde generatie nabestaanden toe’

    Einde aan herdenking Belgische scheeps­ramp bij Willemstad: ‘We zijn aan derde, vierde generatie nabestaan­den toe’

    WILLEMSTAD - Er komt volgend jaar een einde aan de jaarlijkse herdenking van de ramp met de Rhenus, waarbij in 1940 166 Belgische krijgsgevangenen het leven verloren op het water van het Hollandsch Diep. ,,We willen een waardige afsluiting waarvoor we hopelijk veel mensen op de been weten te krijgen”, zegt voorzitter Simon Nieuwkoop van het Oorlogsgravencomité Willemstad.