Bewoners van de Hoge Zeedijk in Zevenbergschenhoek hebben een boel overlast ervaren van de vrachtwagens die over de rijplaten reden vanwege het werk aan het spoor. Vanaf woensdag worden de platen weer verwijderd.
Volledig scherm
PREMIUM
Bewoners van de Hoge Zeedijk in Zevenbergschenhoek hebben een boel overlast ervaren van de vrachtwagens die over de rijplaten reden vanwege het werk aan het spoor. Vanaf woensdag worden de platen weer verwijderd. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Belabberde communicatie en lawaai door spoorklus zitten bewoners dwars: ‘Het was hier een soort oorlogsgebied’

ZEVENBERGSCHENHOEK - Voor bewoners van de Hoge Zeedijk in Zevenbergschenhoek staat de noodzaak voor het spooronderhoud buiten kijf. Maar ook: wat was het een verschrikkelijk lawaai en wat was de communicatie vanuit ProRail en in minder mate vanuit de gemeente belabberd.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.