Volledig scherm
Auto ondersteboven in de sloot op A16 © Politie

Auto ondersteboven in de sloot op A16, weggebruikers negeren ‘massaal’ rood kruis

ZEVENBERGSCHEN HOEK - Bij een ongeval op de A16 ter hoogte van Zevenbergschen Hoek is een auto ondersteboven in de sloot beland. Het rode kruis dat het weggedeelte moest afsluiten voor hulpverlening, werd volgens de politie ‘massaal’ genegeerd.

Een van de agenten ter plaatse meldde via een bericht op Twitter dat het rode kruis boven de weg, dat de weg deels afsloot ten behoeve van de hulpdiensten, door automobilisten ‘massaal’ werd genegeerd. 

De bestuurder bleef ongedeerd. Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend. Voor zover bekend waren er geen andere voertuigen bij het ongeluk betrokken.

Glad

De politie waarschuwde naar aanleiding van het ongeval voor gladde wegen door de regenval.

Volledig scherm
Ongeval op A16 © Politie
  1. Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineerden
    PREMIUM

    Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineer­den

    OOSTERHOUT/ZUNDERT/NOORDHOEK/KLUNDERT - Bruidsreportages altijd van hetzelfde laken een pak? In elk geval niet bij de vier West-Brabantse fotografen die genomineerd zijn voor de Bruidsfoto Award 2019. Dat zijn Arjan van der Plaat (The Wedding Story) uit Noordhoek, Malou Evers uit Zundert, Moniek van Gils uit Klundert en Eva Schweizer (Vintage Fotografie) uit Oosterhout. Bij elke trouwpartij proberen zij dat ene speciale moment te vangen. Aan de hand van zes trefwoorden vertellen zij hoe zij hun werk beleven.

poll

Een haven met water is een aanwinst voor Zevenbergen en mag daarom best wat meer kosten

  • Eens (32%)
  • Oneens (68%)
3192 stemmen