Volledig scherm
carnaval prins steek © Thinkstock

Ameezing Schaft in Klundert nu in Parochiehuis

KLUNDERT - Vanwege de restauratie van het Cultureel Centrum in Klundert kan het inmiddels traditioneel "Cultureel Uurtje" op carnavalszondag in Loerendonck niet doorgaan. Om die reden heeft de Loerendonckse Algemene Karnavalsstichting (LAK) besloten om dit jaar voor iets heel anders te kiezen.

In het achter het Cultureel Centrum gelegen Parochiehuis wordt een Ameezing Schaft gehouden. Van 10.00 tot 11.30 uur wordt er een schaft genuttigd zoals in de bouw. Alle aanwezige krijgen een broodtrommeltje en een kop koffie. Onder het nuttige van de schaft zal Appie Harmsen de boel vermaken met een meezingfestijn.

Lekker in het gehoor liggende meezingers en carnavalsmuziek. "Door het motto van dit jaar "we bouwe d'rop" leek ons dit een leuk idee," zegt Walter van Hattum secretaris van de LAK. "De schaft is namelijk een heel belangrijk onderdeel in de bouw en het samenzijn op zondagochtend is de laatste jaren een mooie traditie geworden in Loerendonck."

Kaarten voor de Ameezing Schaft kosten € 2,50 pp. en zijn te verkrijgen via loerendonck.secretariaat@gmail.com of via de leden van de LAK. De deur van het Parochiehuis gaat om 09.30 uur.