Aldi Zevenbergen weer open: ‘Veel ruimer geworden’

VIDEOZEVENBERGEN - De Aldi in Zevenbergen is sinds vrijdagochtend weer open. In de week dat de supermarkt dicht was, heeft het pand van binnen een grote restyling ondergaan. Een grote rij mensen stond vrijdag om 8.00 uur al op de Donk bij de met ballonnen versierde deur te wachten om binnen te gaan. 

De hele ochtend was het een drukte van belang. Een foodtruck deelde een gratis yoghurtontbijt en fruitdrankjes uit. ,,Ik ben vannacht om 2 uur opgestaan om hier op tijd te zijn”, vertelt Groninger Rinse Horstman die door Aldi wordt ingehuurd om overal in Nederland de heropening van gerestylde Aldi-filialen bij te wonen.

,,De hele facing is veranderd, maar de artikelen zijn hetzelfde gebleven”, vertelt Ald-districtleider Eduard Morkel. Er is wel een vers-brood-afdeling bij gekomen. 

De klanten zijn heel tevreden over de nieuwe zaak. ,,Het is er veel ruimer op geworden”, zegt een bezoekster die staat te wachten bij een van de kassa's.  Buiten staat Krina Schouwenaars, met een gevulde boodschappentas bij zich, een yoghurtje te eten. Ze is vooral blij dat haar supermarkt weer open is. ,,Hij was een week dicht! Maar hij is wel mooi geworden, dat moet ik toegeven.”

Aldi verwacht met de restyling meer klanten te trekken. 

Volledig scherm
Om 8.00 uur vrijdagochtend, vlak voor de opening, was het druk voor de deur van de Aldi in Zevenbergen. © Rense Hosrtman