Volledig scherm
Ongeval op A16 © Rijkswaterstaat

Aggregaat valt op auto: A16 bij Rotterdam weer vrij

updateAutomobilisten op de A16 hadden dinsdagochtend te maken met flinke vertraging. Een vrachtwagen was gekanteld waardoor een aggregaat op een personenauto terecht was gekomen. De weg was even na het middaguur weer vrij

Het verkeer vanuit Brabant naar Rotterdam moest 's ochtends rekening houden met file. 

Het ongeluk gebeurde op de A16 bij de Van Brienenoordbrug. De parallelbaan was enige tijd dicht. Wie naar Den Haag moest, kon beter omrijden via Europoort, meldde Rijkswaterstaat Verkeersinformatie.  Rond 11.30 uur stond er nog 9 kilometer file vanaf Ridderkerk.

Volgens een woordvoerder van Rijkswaterstaat stonden twee aggregaten op de achterste aanhanger van een vrachtwagen. ,,Deze aanhanger is gekanteld en toen kwam een aggregaat op een auto terecht. De andere aggregaat ligt op de weg.’’ De auto raakte flink beschadigd. 

De bestuurder van de personenauto is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt hoe het ongeluk kon gebeuren. 

  1. Schuilen in een bushokje tijdens de optocht van Snerkersdurp

    Schuilen in een bushokje tijdens de optocht van Snerkers­durp

    SNERKENSDURP - ,,We vonden dat we iets moesten gaan doen voor het carnaval hier in het dorp," zegt een van de leden van CV Bende Mal. Een grote groep carnavalsvierders die gistermiddag voor de eerst meededen aan de carnavalsoptocht van het Snerkensdurp (Zevenbergschen Hoek). ,,Daarom hebben we met vrienden en familie een groep opgericht om mee te doen aan de optocht. De kleintjes in een karretje en wij er allemaal voor, naast en erachter."