Volledig scherm
© Thinkstock

1000 kilo cocaïne in container Antwerpen: arrestaties in Zevenbergen

ZEVENBERGEN -  In de haven van Antwerpen is dinsdagmiddag 1000 kilo cocaïne gevonden in een zeecontainer. Vervolgens werden bij een loods in Zevenbergen vier mannen, onder wie een inwoner van Breda, aangehouden. Dat meldt de politie.

De Belgische douane had de drugs gevonden in een container met bananen die uit Colombia kwam.  De container had als bestemming Nederland.

De Belgen legden contact met de Nederlandse politie. Er werd een plan gemaakt. De drugs werden uit de container gehaald. De Nederlandse politie volgde de container.

Die werd uiteindelijke gelost bij de loods in Zevenbergen. Daar verschenen drie mannen waarop de politie binnenviel. Zij werden opgepakt. Later werd een vierde verdachte opgepakt. Het gaat om een Griek en drie Nederlanders uit Breda, Numansdorp en Barendrecht. 

Drie van de vier mannen worden vrijdag voorgeleid bij de rechter-commissaris in Rotterdam.

Nieuwsapp
Download de gratis nieuwsapp van BN DeStem en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste (sport)nieuws. 24 uur per dag al het nieuws uit uw buurt of stad en het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Gratis, overzichtelijk en snel! Download de app hier voor iOS en hier voor Android!

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

poll

Een haven met water is een aanwinst voor Zevenbergen en mag daarom best wat meer kosten

  • Eens (32%)
  • Oneens (68%)
3192 stemmen