Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Yvonnes (49) grote droom is om te jongleren: ‘Drie tennisballen gekocht, maar het wil gewoon niet lukken’

Komt voor elkaarOOSTERHOUT - Stel je voor: niemand weet dat je kan jongleren. Je gaat op visite, komt een kamer binnen en ziet een schaal vol appels. Je pakt je kans, gooit drie appels in de lucht en laat iedereen versteld staan van je kunsten. Het is de droom van Yvonne (49) uit Oosterhout. ,,Het lijkt me gewoon zo leuk om die verbazing te zien.”

 1. Jeannette nodigt mensen die alleen zijn uit om aan te schuiven met kerst
  PREMIUM

  Jeannette nodigt mensen die alleen zijn uit om aan te schuiven met kerst

  VUGHT - De voorpret, de ontroering en het gevoel om ergens welkom te zijn. Dat is waar Jeannette Saatrube uit Vught het voornamelijk voor doet: De Engelentafel. Mensen een plekje aan de kersttafel geven zodat ze niet alleen hoeven te zijn. Saatrube vindt het fijn dat ze mensen kan helpen die het nodig hebben. Ze heeft al velen geïnspireerd haar voorbeeld te volgen en hoopt dat er nog meer zullen volgen. Met het project ‘Komt voor elkaar’ wil deze krant mensen de kans bieden om met soortgelijke ideeën te komen. Hulp vragen en krijgen, op elk denkbaar gebied.
 2. Concert in zorgcentrum gecanceld door lockdown, gelukkig was zangeres Olga reddende engel
  PREMIUM
  Komt voor Elkaar

  Concert in zorgcen­trum gecanceld door lockdown, gelukkig was zangeres Olga reddende engel

  BREDA - Weer een keer goed uitpakken met een live-zanger of -zangeres tijdens de kerstviering. Dat was het doel dit jaar van woonzorgcentrum deBreedonk in Breda. Die zanger moest alleen nog gevonden worden, en dat is gelukt. Olga Harris-Bodewes reageerde op de oproep van Komt voor Elkaar uit BN DeStem en zorgde woensdag voor een glimlach op de gezichten van de bewoners.