Een kerststalletje zorgt al voor heel wat kerstsfeer in woon- en zorgcentrum De Breedonk in Breda.
Volledig scherm
Een kerststalletje zorgt al voor heel wat kerstsfeer in woon- en zorgcentrum De Breedonk in Breda. © Rina Mureau

Wie komt kerstliederen zingen voor de bewoners van De Breedonk in Breda? ‘Ze hebben het verdiend’

Komt voor elkaarBREDA - Een heftige corona-uitbraak eerder dit jaar zorgde voor een moeilijke periode voor de bewoners van woon- en zorgcentrum De Breedonk in Breda. Het zou daarom geweldig zijn om tijdens de kerstdienst van dit jaar eens uit te pakken met een live-zanger of -zangeres, vindt medewerkster Rina Mureau. ,,Maar”, benadrukt ze. ,,Alles strikt volgens de geldende maatregelen.”

 1. Lezers verrassen moeder Lisette (41) uit Breda met fiets en kleding: ‘Weinig geld is lastig, niet zielig’
  PREMIUM
  Komt voor Elkaar

  Lezers verrassen moeder Lisette (41) uit Breda met fiets en kleding: ‘Weinig geld is lastig, niet zielig’

  BREDA - De Arnhemse Hanneke Schut (74) plaatste een oproep in de krant: of iemand een goede tweedehands fiets over had voor haar alleenstaande dochter. Een moeder van twee kinderen die het niet breed heeft en alles op haar fiets doet. Maar die tweewieler valt inmiddels bijna uit elkaar. Een hoop mensen reageerden en boden zowel een fiets aan als kleding voor de kinderen. Dochter Lisette (41) is dankbaar, maar vindt het ook lastig: ,,Van bepaalde dingen wil je niet dat mensen dat van je weten.”
 2. Concert in zorgcentrum gecanceld door lockdown, gelukkig was zangeres Olga reddende engel
  PREMIUM
  Komt voor Elkaar

  Concert in zorgcen­trum gecanceld door lockdown, gelukkig was zangeres Olga reddende engel

  BREDA - Weer een keer goed uitpakken met een live-zanger of -zangeres tijdens de kerstviering. Dat was het doel dit jaar van woonzorgcentrum deBreedonk in Breda. Die zanger moest alleen nog gevonden worden, en dat is gelukt. Olga Harris-Bodewes reageerde op de oproep van Komt voor Elkaar uit BN DeStem en zorgde woensdag voor een glimlach op de gezichten van de bewoners.