Stephanie Groeneweg is blij met de blauwe glasstenen: ,,Het overtreft mijn idee. Het is zo mooi.''
Volledig scherm
Stephanie Groeneweg is blij met de blauwe glasstenen: ,,Het overtreft mijn idee. Het is zo mooi.'' © Tony van Dijen

Onbekende gaf Stephanie blauwe glasstenen voor het graf van haar zoontje Djenesley

Stephanie Groeneweg was op zoek naar felblauw grind voor het graf van haar overleden zoontje Djenesley. Een week nadat haar verhaal op deze site stond werd ze gevraagd naar de begraafplaats te komen. Daar werd ze door een lezer verrast met blauwe glasstenen. ,,Ik hoop dat Djenesley van boven af kijkt en denkt: mama, je hebt het voor elkaar.’’

 1. Lezers verrassen moeder Lisette (41) uit Breda met fiets en kleding: ‘Weinig geld is lastig, niet zielig’
  PREMIUM
  Komt voor Elkaar

  Lezers verrassen moeder Lisette (41) uit Breda met fiets en kleding: ‘Weinig geld is lastig, niet zielig’

  BREDA - De Arnhemse Hanneke Schut (74) plaatste een oproep in de krant: of iemand een goede tweedehands fiets over had voor haar alleenstaande dochter. Een moeder van twee kinderen die het niet breed heeft en alles op haar fiets doet. Maar die tweewieler valt inmiddels bijna uit elkaar. Een hoop mensen reageerden en boden zowel een fiets aan als kleding voor de kinderen. Dochter Lisette (41) is dankbaar, maar vindt het ook lastig: ,,Van bepaalde dingen wil je niet dat mensen dat van je weten.”
 2. Wie komt kerstliederen zingen voor de bewoners van De Breedonk in Breda? ‘Ze hebben het verdiend’
  Komt voor elkaar

  Wie komt kerstliede­ren zingen voor de bewoners van De Breedonk in Breda? ‘Ze hebben het verdiend’

  BREDA - Een heftige corona-uitbraak eerder dit jaar zorgde voor een moeilijke periode voor de bewoners van woon- en zorgcentrum De Breedonk in Breda. Het zou daarom geweldig zijn om tijdens de kerstdienst van dit jaar eens uit te pakken met een live-zanger of -zangeres, vindt medewerkster Rina Mureau. ,,Maar”, benadrukt ze. ,,Alles strikt volgens de geldende maatregelen.”