Zo schattig: de 1-jarige Kobe is de nieuwe favoriete chef-kok op internet
Er is niets schattiger dan kleine kinderen die zich als een volwassene gedragen. Van brabbelende baby’s die een serieus gesprek voeren met hun ouders tot kinderen die in de keuken staan. Om deze reden is dan ook de 1-jarige Kobe op dit moment een hit is op social media.
De Amerikaanse Kobe Wian heeft bijna 1 miljoen Instagramvolgers, en is met 380 duizend volgers ook populair op het platform TikTok. Op social media delen zijn ouders filmpjes waar hij te zien is met een kleine rode koksmuts en bijpassend schort, terwijl hij allerlei gerechten klaarmaakt.
Te zien is hoe de kleine Kobe bijvoorbeeld pizzadeeg uitrolt, kip marineert en bessen toevoegt aan de blender. Hoewel hij een man van weinig woorden is, roept hij soms in zijn video’s vakkundig de woorden ‘heet’ of ‘vrachtwagen’. Zijn manier van doen zegt genoeg en het is duidelijk hij graag in de keuken staat en – net als zijn volgers – enthousiast is. Hij heeft meer dan een miljoen volgers op Instagram.
Zijn moeder is er altijd om hem te helpen. Ze geeft Kobe de ingrediënten en laat hem de gerechten zo goed mogelijk roeren, bestrooien en kloppen. Kobe kan het allemaal en doet het met plezier, is te zien aan de glimlach op zijn gezicht.
Op Nationale Pannenkoekendag staan kinderen in de keuken:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Op deze plekken kun je een elektrische auto beter niet opladen
-
Jarige koningin Máxima deelt favoriete recept met foto’s
Even geen kok die de keuken is ingedoken om lekkernijen voor de verjaardag van koningin Máxima te maken; deze keer is onze queen zelf aan de slag gegaan met wat ingrediënten. Op de Facebook-pagina van Het Koninklijk Huis deelt ze het recept van haar favoriete koekjes, inclusief een stappenplan aan de hand van foto’s. -
6 tips
Ga schulden gelijk te lijf: ‘Oogkleppen ophouden en post niet openmaken is geen goed idee’
Voor het eerst sinds 2013 maken we ons méér zorgen over onze financiële situatie. Dat maakte het CBS vanochtend bekend. Met de hard stijgende prijzen voor het levensonderhoud kun je gemakkelijk in financiële nood raken. ,,Ongemerkt wordt alles duurder en opeens is het geld op.’’ Zes tips om schulden het hoofd te bieden. -
Wat Eten We Vandaag: Auberginetosti Caprese
Wil je letten op je koolhydraatinname? Dat is dit lunchrecept ideaal. We maken namelijk een caprese tosti maar gebruiken ‘sneetjes’ aubergine in plaats van sneetjes brood. De aubergine wordt bestreken met knoflookolie, wat je goed proeft zodra je een hap neemt. -
PREMIUMDe erfenis
‘Wij dachten altijd dat oom Henk glazenwasser was, maar dat bleek niet zo te zijn’
Carla (59) en twee andere familieleden bleken de enige bloedverwanten en erfgenamen te zijn van oom Henk. Een erfenis kan je leven veranderen. In deze serie deelt elke week iemand zijn of haar verhaal.
-
Wat Eten We Vandaag: Broccoliwafels met cherrytomaten en mozzarella
-
-
-
Wat Eten We Vandaag: Sambalboter
Ben jij een samballiefhebber? Dan is deze boter echt iets voor jou. Het voegt iets meer pit toe aan je broodje, tijdens de borrel of gebruik de boter bijvoorbeeld eens op gekookte sperzieboontjes. -
Wat Eten We Vandaag: Panbroodjes met kip
Het voordeel aan panbroden is dat ze lekker lang goed blijven. Je kunt ze de volgende dag koud eten, of bakt ze lichtjes op in de pan. Zo smaken ze weer heerlijk vers.