Volledig scherm

Yes! Er komt een pop-up wijnbar

We zijn inmiddels goed bekend met de pop-up restaurants, maar pop-up wine bars zien we minder vaak voorbij komen. Helaas! Want het klinkt elke keer weer als muziek in de oren. 

Op 1 november komt daar verandering in. Er opent een pop-up wijnbar in Odeon, Amsterdam. Maarliefst 12 dagen lang wordt de eerste verdieping van het historische pand omgetoverd. Hier kun je kiezen uit meer dan 40 open topwijnen uit de Zuid-Franse wijnregio. Klinkt niet verkeerd!

De wijnen zijn niet zo duur en passen bij de toegankelijke uitstraling van de bar. Is Amsterdam niet om de hoek? Geen zorgen, je hebt nog 12 dagen om aan te sluiten. Wij bestellen alvast een rondje!

  1. ‘Cocktails maken is geen hocus pocus, iedereen kan het’
    Video

    ‘Cocktails maken is geen hocus pocus, iedereen kan het’

    De passie spat er vanaf als je met Tess Posthumus praat over cocktails. Ze vertelt enthousiast over het vinden van de juiste mix tussen alcohol, kruiden en fruit. Of over welk glas en welke garnering je het beste kunt gebruiken. Laat het maar aan de Amsterdamse (30) over, ze is niet voor niets de beste vrouwelijke bartender ter wereld. De favoriete cocktailrecepten van Tess zijn verwerkt in haar nieuwe boek Masterclass: Cocktails.