PREMIUM
Wilco begon ooit een wijngaard met tien wijnstokken en levert nu 10.000 flessen wijn per jaar af
Koken & etenPal naast de stad voelt het alsof we op het Franse platteland beland zijn. Gekrulde letters ‘Wijngaard Bilderhof’ sieren de poort: of het de ingang van een chique chateau in de Bordeaux betreft. Met een piepend geluid opent het hek... prompt bevinden we ons in een wijngaard! En tóch staan we toch echt op Dordtse grond.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Filosoof over de kunst van het uitstellen: ‘Doe nooit een taak die morgen verdwenen kan zijn’
-
Wat Eten We Vandaag: Vegetarische empanadas met kastanjechampignons
Empanadas zijn pasteitjes uit de Argentijnse keuken die zowel met een hartige als zoete vulling worden gemaakt. Empanadas kun je gemakkelijk zelf maken met kant-en-klaar bladerdeeg. Over het algemeen worden ze gevuld met gehakt, maar wij gaan voor een vegetarische vulling en dat is net zo lekker. -
Wat Eten We Vandaag: Quiche zonder deeg met lentegroenten
Een quiche maar dan zonder deeg en met veel lentegroenten: een koolhydraatarme maaltijd dus. -
PREMIUMGeldvraag
Banken vragen geld voor betaalrekening, maar bieden nauwelijks spaarrente: zo zit het
Elke maand gaan er een paar euro’s naar je bank voor het gebruik van een betaalrekening. Op jaarbasis kan dat best aantikken. ‘Waarom zijn de kosten van mijn bankrekening zo hoog’, vraagt lezer Jos Couwenberg zich af. In deze rubriek leggen we elke week een lezersvraag over geld voor aan een deskundige. -
Da's handig
Een vollere smaak aan je saus? Pas dit trucje toe
In de keuken kunnen kleine details vaak een groot verschil maken, weet Ramon Beuk. In de serie Da’s Handig geeft de kok wekelijks tips die koken voor jou makkelijker maken én je het vertrouwen geven dat het nooit meer kan mislukken. Vandaag: inkoken voor een vollere smaak.
-
Wat Eten We Vandaag: Rabarber compote
-
-
-
PREMIUMKoken & Eten
Zestien uur vasten, acht uur eten: met deze vijf gerechten hou je dat prima vol
Periodiek vasten of intermittent fasting kennen we ondertussen wel. Sterker nog, heel wat mensen schakelden tijdens de lockdown over op deze nieuwe manier van eten. Arts en auteur Servaas Bingé schreef erover in zijn boek 16:8: Met intermittent fasting naar een gezonder gewicht. -
autotest
Zo gaat de Renault Espace met zijn tijd mee: van MPV naar SUV
De zesde generatie van de Renault Espace heeft weinig gemeen met de praktische busjes van de eerste vier generaties. De multifunctionele indeling uit het verleden is verdwenen en soepele zescilinders maakten plaats voor haperende hybrides.