Wat Eten We Vandaag: Wraps met pompoenhummus, avocado, courgette en feta
Verantwoord en eenvoudig: dat zijn deze wraps met pompoenhummus, avocado, courgette en feta. Lekker bij de borrel of als snelle lunch, want binnen 10 minuten zet je deze wraps op tafel. Geen fan van pompoen? Vervang de hummus dan voor een andere variant naar keuze.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 10 minuten
Aantal porties: 10 stuks
Categorie: variabel
Ingrediënten:
- ½ courgette
- 1 el olijfolie
- Peper en zout
- 2 wraps
- 4 el pompoenhummus
- 2 handjes veldsla
- ½ avocado
- 40 gr feta
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het Eatertainment recept.
Zin in iets anders? Eatertainment biedt food, lifestyle en inspiratie, online én live in de winkel. Op zoek naar verrassende recepten afgestemd op jouw wensen? Nu ook met uitgebreide voedingswaarden, vitamines en mineralen. Van snelle snack tot uitgebreid diner maar ook leuke tips, workshops en receptvideo’s, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Stevige zwarte bonensoep met pompoen en Griekse yoghurt
Zwarte bonen zijn een bron van eiwitten en vezels. Die kun je dus gerust gebruiken als basis van een voedzame maaltijdsoep. -
PREMIUM
Insecten op het menu: ‘Ik gooi weleens krekelballetjes in de oven als borrelhap. Net een bitterbal’
Ze worden het voedsel van de toekomst genoemd, maar we lopen nog niet echt warm voor een gebakken eitje met meelwormen of salade met gefrituurde sprinkhaan. Toch kunnen we er maar beter aan wennen. -
PREMIUM
Open Huizen Dag: zo prik je door de verkooptrucjes heen
Wil je meerdere huizen die in de buurt te koop staan bekijken? Dat kan op 1 april tijdens de Open Huizen Dag van NVM. Met de tips van Hans André de la Porte van Vereniging Eigen Huis ga je goed voorbereid op huizenjacht. -
PREMIUM
‘Ga niet met de hogedrukspuit over het terras met groene aanslag’
Last van algen op tegels, schutting en bloempotten in de tuin? Wacht even met de hogedrukspuit, zegt hovenier Bert Moelee van De Tuinexpert. Hij heeft een betere oplossing. -
Wat Eten We Vandaag: Speculoos-ontbijttaartje
Begin de dag feestelijk met dit speculoos ontbijttaartje. Lekker en voedzaam dankzij de havermout. Het taartje is warm het lekkerst, maar je kunt ‘m ook eerder afbakken en een paar dagen in de koelkast bewaren.
-
Wat Eten We Vandaag: Kleurrijke parelcouscoussalade met geroosterde kikkererwten
Parelcouscous is de ideale basis voor een voedzame salade, door de rijkheid aan koolhydraten, vezels, vitamines en mineralen. Dit keer maken we ‘m lekker kleurrijk met onder andere zoete aardappel, geroosterde kikkererwten, bietjes en feta. De geroosterde kikkererwten geven het geheel een crunchy bite. -
-
-
eigen tuin eerst
Plant nu een vlinderstruik in je tuin voor meer bijen en vlinders
Meer vlinders in je tuin? Met een paar vlinderstruiken heb je dat zo voor elkaar. Nu is de ideale tijd om ze te planten. Tuingoeroe Romke van de Kaa heeft een paar mooie exemplaren voor je uitgezocht. -
Wat Eten We Vandaag: Citroenmayonaise
Mayonaise, een saus die bij velen geliefd is. Maar weet jij eigenlijk waar het van gemaakt is? Maak het eens zelf en kom erachter. Je kunt voor het zuurtje zowel azijn als citroen gebruiken, maar citroen maakt hem iets frisser. Het doet denken aan de lekker zure Belgische mayonaise.