Wat Eten We Vandaag: Vispie met Aziatische groenten
Fan van ovengerechten? Probeer dan eens deze ovenschotel met Aziatische groenten en vis. De vispie met romige aardappelpuree bak je heerlijk krokant in de oven. Wil jij nog een extra smaakmaker toevoegen aan dit gerecht? Serveer het dan met piccalilly.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 1 uur en 10 minuten
Aantal porties: 2 personen
Categorie: vis
Ingrediënten:
- 500 gr iets kruimige aardappelen
- 75 gr kruidenroomkaas
- 4 el ongezouten roomboter
- 1 eidooier
- 3 stengeltjes bieslook
- 2 takjes peterselie
- 300 ml volle melk
- 1 tl nootmuskaat
- 3 el bloem
- ½ tl gemalen venkelzaad
- 300 gr zalmfilet
- 250 gr kabeljauwhaas
- 1 paksoi
- 200 gr bimi
- 100 gr shiitake
- 2 el paneermeel
- Peper en zout
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Noedels met gemarineerde speklapreepjes
-
PREMIUMMet video1
Klushuis werd gemiddeld 111.000 euro meer waard, maar is het nu nog de moeite?
Een oud huis kopen, opknappen en vervolgens met veel winst weer doorverkopen. Dat doen onervaren klussers in het nieuwe televisieprogramma De moeite waard?!. Maar is het ‘flippen’ van een huis in deze tijd, met dalende huizenprijzen en hoge rentes, nog wel rendabel? -
Wat Eten We Vandaag: Kabeljauwburger met dillesaus en groentefriet
Een burger met frietjes, dat is toch echt comfort food? Wij steken deze gouden combinatie in een verantwoord jasje met deze kabeljauwburger en groentefrietjes. Dit feestje op je bord maken we af met een zelfgemaakte dillesaus. -
PREMIUM
Drukte bij de energievergelijkingssites: vast contract afsluiten of toch nog even wachten?
Drukte bij de energievergelijkingssites. Vandaag is de laatste dag dat je onder gunstige voorwaarden een vast contract kunt afsluiten. Vanaf morgen geldt de hogere opzegboete. Twee experts geven advies wat nu verstandig is om te doen: nog even wachten of toch een contract afsluiten? -
Wat Eten We Vandaag: Risotto met witte asperges en gedroogde Parmaham
De tijd van het witte goud is weer aangebroken. Van april tot eind juni kun je genieten van asperges uit eigen land. Verwerk deze in een risotto met ham en tuinerwtjes, heerlijk.
-
Wat Eten We Vandaag: Tomaten uit de oven met tonijn en feta
-
-
-
PREMIUM
Allerlaatste dag voor de acceptgiro. Maar je hoeft niet, zoals velen denken, per se online te bankieren
Vandaag is de laatste dag dat banken nog acceptgiro’s verwerken. Vanaf morgen is de betaalmethode definitief verleden tijd. Waarom verdwijnt de acceptgiro en wat zijn andere opties? Dat vragen we aan Berend Jan Beugel van de Betaalvereniging en Jurriën Beerda van ouderenorganisatie ANBO. ,,Veel consumenten realiseren zich niet dat er ook een alternatief is.” -
Wat Eten We Vandaag: Gegrilde paprika en mango salade
De paprika en mango worden voor deze salade kort gegrild en de walnoten worden geroosterd. Vul de salade aan met grove stukken mozzarella, blokjes avocado en een balsamico dressing en je hebt een heerlijke lunch vol gezonde vetten.