Wat Eten We Vandaag: Vispannetje met bladerdeeg
Varieer eens met vis. Zet bijvoorbeeld een heerlijke visstoof op tafel met een ‘dakje’ van bladerdeeg. De visstoof, op basis van koolvis, breng je op smaak met sojasaus en citroenrasp: lekker
Delen per e-mail
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal personen: 4
Categorie: vis
Ingrediënten:
- 1 ui
- 150 gr wortel
- 1 el boter
- 125 gr bloem
- 4 takjes peterselie
- 115 gr roomkaas
- 700 ml visbouillon
- 500 gr koolvis
- 1 tl gedroogde dille
- 150 gr doperwtjes, uit pot
- 1 el sojasaus
- 1 el citroenrasp
- Peper en zout
- 4 velletjes bladerdeeg
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten en kookvideo’s:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Witte winterbowl
Onder een dun laagje witte kool rauwkost en witte tzatziki dipsaus zit een kleurrijke selectie gegrilde groenten. Door rijst als basis te nemen is deze bowl een complete maaltijd. -
Wat Eten We Vandaag: Kip uit de oven met wortel en mandarijn
Geef een frisse draai aan je kipgerecht met onze kip uit de oven met wortel en mandarijn. De regenboogwortelen en gele biet zorgen voor een kleurrijke touch. -
PREMIUM
Brut, Dromen Onder Grote Druk Topkok Hans van Wolde schrok van zichzelf in tv-serie: ‘Ik gooi er nogal eens wat uit’
Hans van Wolde (53) verkocht topzaak Beluga en leverde twee Michelinsterren in om zijn droom na te jagen: het bijzonderste restaurant van Nederland neerzetten. Tv-zender RTL volgde de sterrenchef twee jaar lang en maakte er een docuserie van. -
PREMIUM
Voor jou getest Dit zijn de lekkerste broodjes bapao uit de supermarkt
Broodjes bapao mogen best wat klef zijn, maar het gestoomde broodje moet vooral niet tegen je gehemelte blijven plakken. Ons panel zette de tanden in zes broodjes bapao met rundvlees. -
Wat Eten We Vandaag: Tikka masala met raïta
Tikka masala is één van de bekendere gerechten uit de Indiase keuken; een milde, romige curry met kip. Wij serveren onze variatie op tikka masala met raïta, een frisse yoghurtsaus met komkommer en munt.
-
Wat Eten We Vandaag: Tilapia uit de oven met spruitjes en pompoen
Serveer je tilapiafilet eens vanuit de oven in combinatie met spruitjes en pompoenblokjes. Wij kruiden de vis vooraf met een zelfgemaakte kruidenmix. Lekker. -
Koken & Eten Zo smaakt je kop koffie nóg beter volgens experts
Er gaat weinig boven een stomende kop koffie ’s ochtends. We drinken nu eenmaal graag een lekkere kop van het zwarte goud. Goed nieuws: de wetenschap kan je helpen de omstandigheden voor je koffie te verbeteren voor de beste smaak. -
Wat Eten We Vandaag: Cookies & cream trifle
Knapperige cookie kruimels vergezeld door romige, luchtige laagjes en een cookie crème. Klinkt goed, toch? Het leuke is dat de trifle geserveerd in glaasjes erg feestelijk en indrukwekkend eruit ziet, maar supersimpel is om te maken. Weinig werk, groots resultaat! Je moet deze romige trifle absoluut een keer hebben geprobeerd.