Wat Eten We Vandaag: Visnuggets met chilidip

Altijd al eens zelf vissticks willen maken? Wij delen het recept voor visnuggets van kabeljauw. Hier geven we een Aziatische swing aan door panko, kokoscreme en limoen te gebruiken. 

Hoofdgerecht: vis
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten

Rijstsalade
300 g basmatirijst
- 150 ml kokoscrème (pakje)
- 550 ml water
- zout
- 2 mango’s
- 1 komkommer
- 1 bosje munt
- 1 rode peper

Visnuggets
500 g witvisfilet zonder vel (bv kabeljauw)
- 1 tl gemalen kurkuma (geelwortel)
- 1 el vissaus
- ½ limoen
- 75 ml kokoscrème (pakje)
- zout en peper
- 100 g panko (Japans paneermeel)

Chilidip
1 flinke rode peper
- 4 el vissaus
- 2 limoenen (4-5 el sap nodig)
- zout

Benodigdheden
Bakpapier

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
Visnuggets met chilidip © 24Kitchen
  1. In Offerman-fabriek wordt bijna 3 weken na listeriadrama nog geen plakje vlees gesneden

    In Offerman-fa­briek wordt bijna 3 weken na listeria­dra­ma nog geen plakje vlees gesneden

    De fabriek van vleeswarenbedrijf Offerman in Aalsmeer ligt bijna drie weken na de grote terugroepactie nog steeds stil. Offerman moest de locatie begin oktober sluiten nadat bleek dat vleeswaren die hier werden gesneden en verpakt, waren besmet met de listeriabacterie. Zeker twintig mensen werden ernstig ziek na het eten van besmet vlees, drie personen overleefden het niet en een vrouw kreeg een miskraam.