Wat Eten We Vandaag: Viskebab met remouladesaus en zoete aardappel

Sta jij deze zomer op de camping en ben je klaar met pannenkoeken en pastasalade? Tijd voor wat nieuws. Wat dacht je van viskebab van kabeljauwhaas met remouladesaus? Chef Job en Perry geven je het recept. 

Hoofdgerecht: vis
Aantal personen: 3
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten
3 grote zoete aardappelen
- 5 el olijfolie
- 400 g kabeljauw haas
- 1 citroen
- 1 tl chili vlokken
- Zout en peper

Remoulade Saus
50 g cornichons
- 2 el kappertjes
- 2 el peterselie
- 1 el dragon
- 1 citroen
- 6 el mayonaise
- 2 el griekse yoghurt
- 1 tl dijon mosterd
- Zout en Peper

Benodigdheden
Spiesjes (week eventuele houten spiesjes eerst een uur in water)

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
Viskebab met remouladesaus en zoete aardappel © 24Kitchen