Wat Eten We Vandaag: Vega regenboog plaattaart
De geroosterde regenboog wortelen maken deze plaattaart een lust voor het oog. De zoete smaak van de wortelen combineert uitstekend met de romige ricotta en zoutige smaak van feta. Een heerlijke maaltijd en bovendien boordevol groente.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 40 minuten
Aantal porties: 2 personen
Categorie: vegetarisch
Ingrediënten:
- 6 plakjes bladerdeeg
- 3 el ricotta
- 100 gr feta
- Peper en zout
- 600 gr regenboog wortelen
- 2 el olijfolie
- 1 el honing
- Zeezout
- 1 tl knoflookpoeder
- 40 gr pecannoten
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Rode bietenstamppot met appel en brie
Een simpel gerecht waar niet veel ingrediënten voor nodig zijn, dat komt af en toe wel goed uit. Ga eens voor deze kleurrijke stamppot van rode bieten met brie en walnoten. De romige stamppot heeft een heerlijk zoete smaak en is even wat anders dan de standaard stamppot. -
PREMIUMVoor jou geproefd
Dit zijn de lekkerste stroopwafels uit de supermarkt: bros van buiten, smeuïg van binnen
De stroopwafel is de populairste koek van Nederland. Niet alleen bij toeristen, ook wijzelf lusten hem graag bij de koffie of thee. Iedere supermarkt heeft zijn eigen merk in het schap. Welke is de lekkerste? -
Wat Eten We Vandaag: Sperziebonen met spekjes en azijn
Boontjes met spek is een gouden combinatie. Geef het gerecht een extra dimensie door de toevoeging van krieltjes en appelstroop. -
PREMIUM
'Meiden mogen later net zo van seks genieten als jongens’
Tijdens de Week van de Lentekriebels, die vandaag op basisscholen begint, horen oudere leerlingen nu ook alles over, jawel, de clitoris. Want die is net zo belangrijk als de piemel, stelt Elsbeth Reitzema. -
PREMIUMweek zonder vlees
Is het voor mannen moeilijker om hun stukje vlees links te laten liggen?
Eet jij deze week vegetarisch? Vandaag begint de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel. De initiatiefnemers merken op dat vrouwen tot nu toe actiever bij de campagne betrokken lijken te zijn dan mannen. Klopt het dat mannelijk Nederland nog wel een stapje harder kan lopen wat minder vlees eten betreft?
-
PREMIUMGeld & Geluk
Stephanie en zoon Freek: ‘Zijn er 6000 euro per jaar op achteruit gegaan na zijn 18de verjaardag’
Om voor zoon Freek te zorgen, krijgt Stephanie een deel van zijn persoonsgebonden budget. Het geld dat hij met beleggen verdient, zet hij opzij. In deze Mezza-rubriek vragen we lezers naar hun relatie tussen Geld en Geluk. -
-
-
Wat Eten We Vandaag: Kabeljauwburger met dillesaus en groentefriet
Een burger met frietjes, dat is toch echt comfort food? Wij steken deze gouden combinatie in een verantwoord jasje met deze kabeljauwburger en groentefrietjes. Dit feestje op je bord maken we af met een zelfgemaakte dillesaus. -
column
Waarom deze trend op LinkedIn zo irritant is - en wat je beter kan doen
Psycholoog Thijs Launspach is psycholoog en stressexpert en auteur van het boek Fokking druk. Hij verwondert zich over het moderne werken en geeft elke week tips voor meer geluk en minder stress op je werk. Vandaag: humblebragging