Wat Eten We Vandaag: Tortilla chips uit de airfryer met drie dips
Chips is voor velen een favoriete snack bij een borrel of een ouderwets tv-avondje. Ga voor een bewuste en gezondere keuze en kies voor tortillachips uit de airfryer met 3 dips. Heb je nog wat tortillachips over? Geen probleem. Je kunt deze 2 tot 3 dagen bewaren in een afgesloten bakje.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 25 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: borrelhapjes
Ingrediënten:
- 3 volkoren tortilla’s
- 2 el olijfolie
- Peper en zout
Voor de avocadodip
- 2 avocado’s
- 40 gr feta
- 1 tl limoensap
- 1 tl knoflookpoeder
- Peper en zout
Voor de bietendip
- 120 gr kikkererwten uit blik
- 2 kleine gekookte rode bietjes
- 2 el olijfolie
- 1 tl knoflookpoeder
- Peper en zout
- 40 gr zachte geitenkaas
Voor de yoghurtdip
- 2 takjes koriander
- 180 gr Griekse yoghurt
- 1 tl limoensap
- 1 el olijfolie
- 1 tl knoflookpoeder
- Peper en zout
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het Eatertainment recept.
Zin in iets anders? Eatertainment biedt food, lifestyle en inspiratie, online én live in de winkel. Op zoek naar verrassende recepten afgestemd op jouw wensen? Nu ook met uitgebreide voedingswaarden, vitamines en mineralen. Van snelle snack tot uitgebreid diner maar ook leuke tips, workshops en receptvideo’s, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMzes vragen
Een zonneboiler levert gratis warm water: in zoveel jaar verdien je hem terug
-
Is versgeperst fruitsap even gezond als het stuk fruit op zich?
Iedereen drinkt weleens graag een glaasje versgeperst sinaasappelsap, misschien heb jij er op dit moment wel een klaarstaan voor deze zondag. Vaak is fruitsap ook het eerste waar we naar grijpen als we willen afvallen, maar is dat sap wel zo gezond als we denken? Voedingswetenschapper Jana Van Stappen van de Katholieke Universiteit in Leuven legt uit. -
PREMIUM
Ruben opent groot ontbijtrestaurant in Rotterdam: ‘Mensen ontbijten steeds vaker buiten de deur’
Bij zijn toenmalige werkgever kreeg hij geen gehoor toen hij aandrong op een uitgebreide ontbijtkaart. Want daar zou geen markt voor zijn in Rotterdam. Ruben Venema bewees met By Jarmusch het tegendeel. Over twee weken opent hij een nog groter ontbijtrestaurant.Rotterdam -
PREMIUM
De cocktail van dit moment: espresso martini ‘met drie koffieboontjes, niet meer maar ook niet minder’
Kun je niet kiezen tussen een bakje koffie of een borrel? Maak een EsMa, oftewel een espresso martini. De klassieke cocktail staat tegenwoordig op elke cocktailkaart. -
PREMIUM
Geen vet eten om hartkwaal te voorkomen? Een hardnekkige fabel, zegt cardioloog
Wat veroorzaakt hartaandoeningen, en hoe houd je je hart gezond? Daar gaan meerdere adviezen en wijsheden over rond. Cardioloog Janneke Wittekoek vertelt wat er waar is van zes veelgehoorde stellingen over hartgezondheid.
-
Wat Eten We Vandaag: Bietjessalade met mandarijn en walnoot
-
-
-
PREMIUMTips
Juni voor veel gezinnen stressvolle maand: ‘Werk als team om de hectiek aan te kunnen’
De afsluiting van het schooljaar komt eraan, met (voor de basisschool) een avondvierdaagse, afscheidsmusical en barbecue met de klas. Structuurcoach Marleen Gondelach heeft tips om de hectiek van de maand juni te helpen bedwingen. ,,Zeg je ‘nee’ tegen anderen, dan zeg je ‘ja’ tegen jezelf en je kinderen.” -
Wat Eten We Vandaag: Frittata met tomaat, champignon, paprika en feta
Frittata betekent vrij vertaald vanuit het Italiaans gebakken en dat is precies wat we met de eieren en andere ingrediënten zoals paprika, champignons en prei doen. Een lekker en makkelijk vegetarisch eenpansgerecht voor de lunch of het avondeten.