Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Teriyakisaus

Teriyakisaus kun je kant-en-klaar kopen, maar het is ook ontzettend lekker en leuk om het een keertje zelf te maken. Met dit recept maak je ’m in een handomdraai.

  1. Bij de sushischool van Rik kun je gratis leren sushi maken: ‘Je moet gewoon dingen uitproberen’
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Bij de sushi­school van Rik kun je gratis leren sushi maken: ‘Je moet gewoon dingen uitprobe­ren’

    Je hebt mensen ‘die er wel van houden’ én mensen die helemaal gék zijn van sushi. Rik Keijzer uit Amersfoort behoort tot de laatste categorie. Maar ja, goedkoop is het niet. Daarom leerde hij tijdens de lockdowns zichzelf hét Japanse gerecht te maken. Die liefde deelt hij nu met de wereld via zijn School of Sushi. ‘Ik ga de wereld veroveren, geloof mij maar.’