Wat Eten We Vandaag: Taco’s uit de oven met avocadomousse
Een leuke twist op taco’s? Probeer dan eens deze ‘tacobakjes’ uit de oven. Serveer het met avocadomousse en frisse limoenyoghurt om een heerlijke smaakcombinatie te creëren. Een makkelijk recept, dat ook nog eens snel op tafel staat.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 10 minuten (+ 15 minuten wachttijd)
Aantal porties: 2
Categorie: vegetarisch
Ingrediënten:
- 200 gr Roma-tomaten
- 150 gr zoete pepers
- 6 kleine volkoren tortilla’s
- 200 gr bruine bonen uit blik
- 150 gr mais uit blik
- 150 gr geraspte oude kaas
- 2 avocado’s
- 1 tl zout
- ½ tl peper
- 4 takjes koriander
- 6 el magere yoghurt
- 2 limoenen
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het Eatertainment recept.
Zin in iets anders? Eatertainment biedt food, lifestyle en inspiratie, online én live in de winkel. Op zoek naar verrassende recepten afgestemd op jouw wensen? Nu ook met uitgebreide voedingswaarden, vitamines en mineralen. Van snelle snack tot uitgebreid diner maar ook leuke tips, workshops en receptvideo’s, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Geen vet eten om hartkwaal te voorkomen? Een hardnekkige fabel, zegt cardioloog
-
Wat Eten We Vandaag: Bami goreng
Bami kun je op vele manieren bereiden, maar de meest bekende versie in Nederland is bami goreng: gebakken bami. Lekker met veel groenten en hamblokjes. Extra handig: maak wat extra’s. In de vriezer kun je bami namelijk tot wel 3 maanden bewaren. -
PREMIUMWaarvan Akte
Met kneepjes passen we zijn testament aan, drie dagen later krijg ik bericht van zijn overlijden
Wat als een cliënt nog helder van geest is, maar niet kan praten? Deze notaris lost het op met kneepjes in de hand. Een kneepje is 'ja’, twee kneepjes ‘nee’. Elke week tekent journalist Johan Nebbeling waargebeurde voorvallen uit de notarispraktijk op in deze rubriek. -
PREMIUMTips
Juni voor veel gezinnen stressvolle maand: ‘Werk als team om de hectiek aan te kunnen’
De afsluiting van het schooljaar komt eraan, met (voor de basisschool) een avondvierdaagse, afscheidsmusical en barbecue met de klas. Structuurcoach Marleen Gondelach heeft tips om de hectiek van de maand juni te helpen bedwingen. ,,Zeg je ‘nee’ tegen anderen, dan zeg je ‘ja’ tegen jezelf en je kinderen.” -
Wat Eten We Vandaag: Gegrilde asperges met burrata en amandel-knoflookkruim
Het is weer tijd voor asperges. Om dit te vieren hebben wij een recept met gegrilde asperges, burrata en amandel-knoflookruim. Genieten.
-
Wat Eten We Vandaag: Gevulde snoeppaprika’s met cottage cheese en tomaat
-
-
-
Wat Eten We Vandaag: Champignon bourguignon
Een perfect gerecht voor de koude dagen: vegetarische champignon bourguignon. Bourguignon is een traditioneel Frans gerecht met stoofvlees en groenten. Ook vegetarisch is dit gerecht de moeite waard. -
PREMIUM
Smaakpapillen van fijnproevers volop gekieteld tijdens Bergse ProefMei: ‘Verder kijken dan ansjovis’
ProefMei draait traditioneel om de drie A's. Asperges, aardbeien en ansjovis. Maar de kans is groot dat die ziltige visjes de Oosterschelde ook dit jaar niet weten te vinden. ,,We moeten ons niet blindstaren op de ansjovis, deze regio heeft zoveel meer te bieden”, zegt chef-kok René Vermeulen.Bergen op Zoom