Wat Eten We Vandaag: Taco’s met krokante avocado uit de airfryer
In dit recept vullen we taco’s met krokant gebakken avocado. Door de avocado te paneren krijgt deze een krokante buitenkant met een fluweelzachte binnenkant. De aioli voegt extra smaak toe aan het geheel, maar varieer ook eens met pittige, groene salsa of pico de gallo in plaats van de aioli.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vegetarisch
Ingrediënten:
- 1 avocado
- 3 el bloem
- 1 ei
- 4 el paneermeel
- Peper en zout
- 250 gr rauwkost met paprika
- 2 el aioli
- 4 kleine tortilla’s
- 20 gr rucola
- 2 takjes koriander
- 1 limoen
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het op Eatertainment.nl.
Zin in iets anders? Eatertainment biedt persoonlijke food inspiratie voor ieder moment, online én bij jou in de buurt. Met de menu planner plan je gemakkelijk jouw weekmenu met verrassende recepten afgestemd op jouw wensen. Met uitgebreide voedingswaarden, vitamines en mineralen. Van snelle snacks tot uitgebreid diner maar ook leuke tips, workshops en receptvideo’s, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Bekijk hier onze video’s over Koken & Eten:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Als productie van eitje 14 cent kost, waarom betalen we dan dubbele? ‘Truc van de supermarkt’
Geen product in de supermarkt steeg in een jaar zo hard in prijs als het ei. Wat blijkt: de supermarkt is spekkoper. Maar ook de boer heeft financieel een uitzonderlijk goed jaar. -
Is mijn voorschotbedrag wel of niet aangepast naar het prijsplafond?
De overheid heeft besloten consumenten op weg te helpen met de hoge energieprijzen. Begin dit jaar is daarom het prijsplafond ingegaan, waardoor je een maximaal tarief betaalt voor energie. Betekent dit dat het voorschotbedrag nu ook is aangepast? Twee experts leggen uit hoe het zit. -
PREMIUM
Waarom het loont om toch even het eerste loonstrookje van 2023 te checken
Het eerste salaris van 2023 staat op je rekening. Waarschijnlijk zie je een hoger nettosalaris dan vorig jaar, want veel werkenden in loondienst gaan er dit jaar op vooruit. Maar dat is niet het enige wat dit jaar anders kan zijn. Experts leggen het uit. -
Wat Eten We Vandaag: Broodje pittige kip
Houd jij van pittig? Maak dan eens een broodje pittige kip. Aan de zelfgemaakte kruidenmix kun je uiteraard nóg meer cayennepeper toevoegen, als het nog niet pittig genoeg is. Top af met de komkommerrauwkost en knoflookdipsaus. -
PREMIUMeigen tuin eerst
Dit moet je weten over snoeien: ‘Bomen en struiken hebben geen voordeel bij het afhakken van ledematen’
Snoeien, stekken, planten, verpotten, zaaien en schoffelen. Tuingoeroe Romke van de Kaa helpt een handje.
-
Koken & Eten2
Koffie heeft grote impact op het milieu, maar je kunt de schade beperken
Koffie heeft een grote impact op het milieu. Als consument is het soms moeilijk te bepalen hoe je milieubewust koffie kan drinken. De experts noemen vier belangrijke dingen om op te letten. -
-
-
Wat Eten We Vandaag: Truffel-kaasfondue
Dit recept is op-en-top luxe: kaasfondue met truffel. Het romige van kaas en het nootachtige aroma van truffel zorgt voor een intense smaakcombinatie. Het leuke van kaasfondue is dat je er alles in kunt dippen: brood, groente en zelfs aardappels. -
Wat Eten We Vandaag: Stoofpotje van tempeh
Een lekker stoofpotje met rundvlees of kip is altijd goed, maar waarom zou je niet eens een vegetarische variant proberen? Dit stoofpotje met tempeh is om van te smullen en rijk van smaak door de laurier, tijm en rode wijn.