Volledig scherm
Tabouleh met bloemkool en falafel © Van de saladebar

Wat Eten We Vandaag: Tabouleh met bloemkool en falafel

Wist je dat bloemkool op veel meer manieren bereid kan worden dan het te koken en overgieten met kaassaus? Voor deze bloemkoolsalade gebruiken we bijvoorbeeld rauwe bloemkool samen met bulgur. 

Hoofdgerecht
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten
- 150 g bulgur
- 2 tomaten
- 1⁄2 komkommer
- 2 lente-uitjes
- 1 bosje bladpeterselie
- 1 bosje munt
- 100 g romanesco- of bloemkoolroosjes
- 1 limoen
- 4 kropjes little gem
- olijfolie om in te bakken
- 12 falafelballetjes
- 1 el ras el hanout
- 75 ml extra vergine olijfolie
- zout en versgemalen zwarte peper
- 1 el hazelnootolie
- tahinsaus (voor erbij)

Benodigdheden
slacentrifuge, anti-aanbakpan

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.