Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Steak tartare

Deze simpele klassieker is een plaatje om naar te kijken. Het gerecht bevat verschillende texturen en smaakcombinaties van zoet, zuur en zout. De gebakken kapperappeltjes zorgen voor een lekkere umami-smaak. Ideaal als lunch of voorgerecht.

  1. Margo maakte een kookboek voor haar verstandelijk beperkte zoon Robin: ‘Heel soms bestel ik toch pizza’
    PREMIUM
    video

    Margo maakte een kookboek voor haar verstande­lijk beperkte zoon Robin: ‘Heel soms bestel ik toch pizza’

    Margo Bresser (57) heeft het zwaar gehad, vooral tijdens de woedeaanvallen van haar opgroeiende zoon met een verstandelijke beperking. Maar in de keuken werd Robin (30) altijd rustig. Toen hij op zichzelf ging, schreef zijn moeder een bijzonder kookboek voor hem, dat prompt uitgroeide tot lokale hit: ,,Mijn hele huis heeft er eentje in de kast staan, behalve Ron. Hij bestelt liever.”