Wat Eten We Vandaag: Stamppot van makreel, snijbonen en rucola
Deze stamppot op basis van makreel heeft veel smaak, is weer een wat anders en staat binnen twintig minuten op tafel.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vis
Ingrediënten:
- 500 gr stamppot of kruimige aardappelen
- 300 gr gesneden snijbonen
- 2 el pitloze zwarte olijven
- 165 gr gerookte makreelfilet
- 125 ml crème fraîche
- 50 gr geraspte oude kaas
- 85 gr rucola
- Peper en zout
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het op Eatertainment.nl.
Zin in iets anders? Eatertainment biedt persoonlijke food inspiratie voor ieder moment, online én bij jou in de buurt. Met de menu planner plan je gemakkelijk jouw weekmenu met verrassende recepten afgestemd op jouw wensen. Met uitgebreide voedingswaarden, vitamines en mineralen. Van snelle snacks tot uitgebreid diner maar ook leuke tips, workshops en receptvideo’s, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Bekijk hier onze video’s over Koken & Eten:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMeigen tuin eerst
Dit moet je weten over snoeien: ‘Bomen en struiken hebben geen voordeel bij het afhakken van ledematen’
Snoeien, stekken, planten, verpotten, zaaien en schoffelen. Tuingoeroe Romke van de Kaa helpt een handje. -
Wat Eten We Vandaag: Groene lasagne met wilde zalm
Deze lasagne heeft zijn groene kleur te danken aan spinazie en dille. Je kunt zelfs voor groene lasagnebladeren kiezen. Samen met de zalm en zelfgemaakte bechamelsaus heb je een heerlijk romig gerecht, waarbij de oven het grootste deel van het werk doet. -
Wat Eten We Vandaag: Gevulde avocado caprese
Deze gegrilde avocado is gevuld met tomaat, mozzarella en basilicum: een salade caprese. Leuk om te serveren als voorgerecht, maar ook heerlijk als lunch. -
Is mijn voorschotbedrag wel of niet aangepast naar het prijsplafond?
De overheid heeft besloten consumenten op weg te helpen met de hoge energieprijzen. Begin dit jaar is daarom het prijsplafond ingegaan, waardoor je een maximaal tarief betaalt voor energie. Betekent dit dat het voorschotbedrag nu ook is aangepast? Twee experts leggen uit hoe het zit. -
PREMIUMKoken & Eten
De lekkerste pure pindakaas van de supermarkt: mooi vloeibaar, glanzend en goed mondgevoel
Pindakaas, wie is er niet groot mee geworden. Naturel, met stukjes noot, met karamel of peper. De (gezonde) hit van dit moment: 100% pindakaas. Met alleen pinda’s, verder niets. Top of flop?
-
Beter Eten
Maca-poeder zou wonderen doen in de slaapkamer, maar ‘sekskroket’ werkt misschien beter
In de rubriek Beter Eten schrijft gezondheidsjournalist Tijn Elferink over wat hem opvalt op het gebied van eten en drinken. Een Peruaans poedertje zou zorgen voor een boost van je libido. Waarom je een spannende avond toch beter met een sekskroket kunt beginnen. -
-
-
Wat Eten We Vandaag: Snertstamppot
De klassieke snert staat ongetwijfeld op het menu als de temperaturen dalen. Geef dit traditionele gerecht eens een twist door het te verwerken in een stamppot. Verrassend en bijzonder smaakvol. -
Wat Eten We Vandaag: Zuurkoolstamppot met krokante pancetta en geitenkaas
De naam zegt het al: zuurkool heeft een zure smaak, en valt daarom goed te combineren met zoute pancetta en romige geitenkaas. Een vullende winterse maaltijd met een diversiteit aan smaken.