Wat Eten We Vandaag: Snelle bladerdeegtaartjes met banketbakkersroom

Het is onze favoriete dag: bakdag! Jet leert ons vandaag bladerdeegtaartjes te maken met banketbakkersroom, pistache en framboos. Smakelijk!

Bakken
Aantal personen: 6
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten

Bodem en topping
75 g gepelde ongezouten pistachenoten
- 1½ el fijne kristalsuiker
- 4 plakken roomboterbladerdeeg (diepvries)
- 300 g frambozen
- poedersuiker
- paar takken munt

Banketbakkersroom
500 ml melk
- 150 g fijne kristalsuiker
- 1 vanillestok
- 4 eieren
- 2 el bloem

Benodigdheden
Plasticfolie of slagersfolie, bakpapier, 2 bakplaten, hakmolentje of vijzel, spuitzak met ronde spuitmond, klein zeefje

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

Volledig scherm
Snelle bladerdeegtaartjes met banketbakkersroom © 24Kitchen