Wat Eten We Vandaag: Rosbief met honing-mosterdkorst
De smaken van honing en mosterd gaan erg goed samen. Nog lekkerder is onze zelfgemaakte marinade van deze gouden combinatie, die de rosbief een heerlijk knapperige korst geeft. Extra lekker met krokante aardappelen uit de oven en een salade van sperziebonen.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 75 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vlees
Ingrediënten:
- 2 grote aardappelen, kruimig
- 3 el kruidenboter
- 1 tl mosterdzaad
- 1 tl grof zeezout
- 1 tl grof gemalen zwarte peper
- 2 takjes verse tijm
- 1 el honing
- 50 ml olijfolie
- 1 el boter
- 700 gr rosbief
- 1 bol knoflook
- 400 gr sperziebonen
- 50 gr rucola
- 2 el geschaafde amandelen
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Mini pavlova met frisse mango-passievrucht coulis
Deze mini pavlova’s zijn niet alleen gemaakt van ei, maar lijken ook op een gebakken ei door de mango-passievrucht-coulis. Bovendien passen frisse en zoete smaken perfect bij elkaar. Een ideaal dessert. -
PREMIUM
Waarom je wel en niet je huis zou moeten verhuren
Je kunt er een aardige bijverdienste aan hebben, maar het idee dat er vreemden in je bed slapen is voor jou misschien een stap te ver. De voors en tegens van je huis verhuren. -
Wat Eten We Vandaag: Gemarineerde zalm met little gem en citroendressing
In dit recept grillen we zowel de zalm als little gem (een soort mini kropsla) op de barbecue. Beiden krijgen hierdoor een fijne grilsmaak. Samen met de frisse citroendressing en granaatappel krijgt het gerecht een zomerse twist. -
PREMIUM
Dit bosrestaurant staat midden in de natuur: ‘De Veluwe is mijn moestuin’
We moeten vertragen. Minder prikkels, meer contact met onszelf en de natuur. Een weekendje de natuur in op een landgoed, met diner, doet wonderen. -
Duurder tijdens levertijd: prijzen nieuwe auto’s blijven maar stijgen
Nieuwe auto’s zijn de afgelopen maanden rap duurder geworden, meldt dataleverancier Autotelex. Prijsverhogingen van vijf of zelfs tien procent zijn geen uitzondering en kunnen ook plaatsvinden ná het tekenen van het koopcontract.
-
Komt een kok bij de dokter
Deze stevige ontbijtburger geeft je kracht om te sporten
In de rubriek Komt een kok bij de dokter gaat chef-kok Ramon Beuk op bezoek bij huisarts Rutger Verhoeff. Hij vraagt hem naar de beste ingrediënten om de verschillende momenten van de dag door te komen. Vandaag: een ontbijt dat ervoor zorgt dat je voldoende eiwitten binnenkrijgt. -
PREMIUM
Acute kiespijn ’s nachts? Dan kan je zomaar een flinke rit staan te wachten
Acute kiespijn of tandpijn? Tand afgebroken of een kroon eruit gevallen? Door personeelsproblemen bij spoedartsen moet je voor hulp buiten de reguliere openingstijden van de tandarts regelmatig steeds verder rijden. Het overkwam René Heus uit Apeldoorn. ,,Naar Deventer? Kan dat niet gewoon in Apeldoorn?” -
wakker dier
Deze vijf campagnes zijn meest misleidend: ‘We doen dit om makers wakker te schudden’
Welk bedrijf maakt zich het meest schuldig aan misleidende uitspraken over dierenwelzijn? Wakker Dier heeft de kandidaten voor de jaarlijkse Liegebeestverkiezing 2022 bekendgemaakt. Mensen kunnen vanaf vandaag via de website van Wakker Dier stemmen.